çok teşekkürler herkese elimden geldiginde göze hitap eden bir araba yapmaya çalıştım şuan zevkle kullanıyorum tekrardan saolun :)
Printable View
çok teşekkürler herkese elimden geldiginde göze hitap eden bir araba yapmaya çalıştım şuan zevkle kullanıyorum tekrardan saolun :)
geçen gün ortaköyde önünden geçtim. yürüyerek karşı kaldırıma geçiyordum siz de trafikte duruyordunuz :) forumdan oldugunu bilsem tanısmak için gelirdim yanınıza bişeyler içerdik filan zaman müsait ise. ama kısmet değilmiş :) canlısı çok çok daha güzel ve dikkat çekici duruyor. Allah kaza bela vermesin. ikinci kez görürsem kaçarınız yok. çökerim tepenize tanışmak için :) kocaman Maaşallah :)
Yanlış olmasın haftasonu yanımdan gecip gittiniz.Zevkler renkler meselesini bir kenara bırakırsak turuncu bütün havasını almış arabanın.Orjınal rengine cevirirsenız cok daha asil ve saldırgan duracağına emınım.Birde arkadaki cakarlardan kurtulun.
Maşallah :)
Maşallah çok güzel olmuş.
maşallah allah kaza bela vermesin güzel olmuş renk ama tamponlar olmamış :(
arkadaşım yapmıştı bundan bir tane :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...05438569_n.jpg
bitmişini bulamadım :(
Maşallah , Bende İSt da jant lastik perakende satışcısıyım. Aracın jantlarını ve kombinasyonu bende çok beğendim emeği geçenlerin ellerine sağlık.
dün bizim burda 06 plakalı siyah renkbir tane gördüm orj olmadığını düşündüm ama gidişindeki sesi duyunca aklım gitti :D
Maşallah, gerçekten çok güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin.
body fotolarda guzel gorunuyor ama çok kollu DTM jantlar + mat füme kaplama + bide şöyle 8 pistonlu fren kiti ile nokta olur
4 Nisan 2011 de çekmişim :D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...65829175_n.jpg
Maşallah gerçekten güzel olmuş farklı olmak zordur :)
maşallah allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
çok teşekkürler arkadaşlar böyle güzel yorumları okumak hakikaken süper bi duygu demekki emegimin karşılıgını almışım dedirtiyor insana :)
maşallahh cok guzel gorunuyor
Maşallah çok güzel kazasız belasız inş.
tekrar tekrar teşekkürler :D
Aracı neredeyse hergun sahıbını beklerken yatıs halını goruyorum dogus unı nın orda aynı yerde park edılmıs halde :) araca laf yok sahıbınle beraber dogusta tanıdıgım cok oldugu ıcın populerlık baya varmıs masallah kazasız belasız surusler dılıyorum 350z projen varmıs merakla beklıyorum
maşallah black series e :)
Maşallah geçen acıbadem'de görmüştüm kazasız belasız inş.
maşallah kazasız belasız çok güzel bir renk :)
bu ayki TR Tuning dergisinde kapak aracıdır kendisi...sırf araçta ne var neler yapılmış incelemek için aldım dergiyi :D her yapılan işleme maşallah...büyük emek var..
teşekkürler arkadaşlar :)
Maşallah cok Guzel duruyor nazar değmesin...
Kazasiz surusler...
Kadir abi kendini verince gerçekten güzel şeyler ortaya çıkartıyor
renk dışında herşey 10 numara.. kazasız belasız..
cuma aksamı yalova bursa yolu üstünde gördüm sanki ama plakaya bakamadım geçtinmi ordan izmit sanayi ışıklarında gördüm
Maşallah aracınız canlıda çok güzel görünüyor. Körfez pist dönüşü denk geldik ufaktan gazladık bende astra vardı.
Doğuş universtesinin onunde goruyorum arada. Orda okuyorsun galiba
Kazasiz belasiz
Dikkatli kullan. Cok dikkat cekiyor cunku :)
Maşallah...