Corsa C'andır. :) Maşallah, kazasız belasız, jant eksiğin olduğunu bende belirteyim.
Printable View
Corsa C'andır. :) Maşallah, kazasız belasız, jant eksiğin olduğunu bende belirteyim.
kralsın sen :)
kanka acıkla artık gerçekleri :) herkeze o arabanın motor bitmiş ondan duman atıyor ayrıca arabada degişen yokmuş yalan :) her yeri degişti ayrıca lastikler yeni diye alındı diyor ama degil gece bir arabanın lastiklerini yuruttu :)
İŞİN şakası bu tabi :) güzel aracın var kardeşim bol dumanlı bol uzamalı ;)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...45933139_n.jpg
Dün ufakta olsa jantlarımızı taktık, yavaş yavaş büyür inşallah :D kafadan 2-3 cm basmayı düşünüyorum..
güzel model seçmişsin boşver.. saç jant-kapak kombinasyonundan iyidir en azından:) yanaklar bıraz kalın kalmış o göze batıyor sadece:) bendede fk 5 yay var, dengesiz yaylar arkaları öne göre daha çok bastı ya:( bende kestirebilirim heran önden 1 bakla:)
maşallah berkay, lastik ebatın ne ?
cidden bende 15 sandım :) maşallah güzel olmuş kardeşim ama akşam çekme şu arabayı turuncu oluveriyor :D
Hayırlı olsun berkay yakışmış :) güle güle kullan
Teşekkürler :)
Maşallah Berkay hayırlı olsun ama 15 jant daha yakışır :)
5 kollu güzel bir jant 16'' oldumu tam olur. dün gördüm araba resmen tecavüze uğramış bir haldeydi ama jantlar dediğim gibiydi. o rezilliğin içinde çok güzel göründü gözüme :) corsanın hepsi candır. Allah kaza bela göstermesin
maşallah kazasız belasız .. ee öğrenci olunca herşey için bekle bekle bir hal oluyor insan ama olsun yaptıkça arabayı daha da seviliyor :D
jantlar yakışmış maşallah bende 15 sananlardan oldum :D
maşallah berkay jantlar canlıda çok daha iyi duruyor...
Jantların gayet güzel olmuş Adaş,Güle güle kullan hayırlı olsun :)
hayırlı olsun kardeşim
sac janttan iyidir her türlü
akşam yanımdan geçince bişi görmedim zaten olum bidaha tapa gaz geçme arkada ölüyorduk biz dumandan :)
aga dün akşam kendimizi bu ilaçlama arabalarının arkasına takılan küçük çocuklar gibi hissettim :D
ahahha :D Ahmetin gazıyla dumana boğdum :D
jantlar yakısmıs Berkay maşallah canlıda gördük güzeldi
imamoğlu turbonunda ....... ....... adından utansın çala çırpa esnaf olmus adamlar
Sağol abi, bundan sonra yorumlara göre yer seçmek lazım Turboyu alan abi bile söylemişti :(
Maşallah le corsaya alev alev :D