Jant harici çok iyi duruyor, renk seçimi çok iyi, maşallah :)
Printable View
Jant harici çok iyi duruyor, renk seçimi çok iyi, maşallah :)
ya denk geleemdik bir türlü göremedik canavarı.)
kazasız belasız kardeşim gerçekten çok şık gözüküyor=)
yanliz bu basıklıkla oem tarzi bir jant daha yakişir gibi=)
tekrardan kocaman maşallah=)
Aracını gerçekten çok beğeniyorum herşey yerli yerinde olmuş Maşallah kardeşim kazasız belasız inşallah.
Jantları boyatıcam en sonunda valla :)) normalde 10 kollu bir jant könig illusion , ama siyah olduğu için belli etmiyo kendini.
Teşekkürler
Orjinal abarth amblemler aklımda bayadır , hesap kesim tarihini bekliyorum :)
Teşekkürler , çok sağolun.
Sahibi titiz ama çok meraklı değil , resimleri gönderdim dün inanamadı ne olmuş ya buna diye :))
Bu motor benim beklentimi karşılıyor açıkcası , 900 kg dan daha hafif 100 hp yetiyor. Ama illa efsane olsun dersek Abarth500 esseesse , Tributo ferrari , tributo maserati var yurtdışında :)
Çok teşekkürler
Teşekkürler yorumlarınız için
Far karartmadan çok hoşlanmıyorum ben :( Pırıl pırıl tertemiz farı seviyorum :)
http://b1208.hizliresim.com/10/j/by20k.jpg
Jantların rengi ile alakalı biraz , canlı görüldüğünde başarılı bir jant bence ama uzaktan kötü gerçekten.
Allah razı olsun arkadaşlar , Teşekkürler
yorumların içim çok teşekkür ederim.
Jantlar sıfır daha 1 ay olmadı kıyamıyorum boyatmaya ama gunmetal var aklımda. Herkes jant kendini göstermiyor diyor
Farlara dokunmam hayatta farlarımı seviyorum :)
Lipi mecburiyetten değiştiremiyorum , şu anki lip kauçuk yani tamamen esnek , top haline getirip tekrar eski haline getirebiliyorum. Sadece oturduğum sitede 9 tane devasa kasis var , sürtünce ıslak bezle silip devam ediyorum , sert lipin ömrü 20 dakika , siteden çıkmadan kırarım.
anadolu yakasındayım , genelde ataşehirde oluyorum.
Teşekkürler , orjinalleride bende sıkılırsam değiştiririm valla , orjinal jantlı basık halinin denemedim hiç onu da deneyeceğim.
maşallah araca çok iyi olmuş yaa allah kaza bela vermesin..
Ne oldu köftemeeting :)
Gelmiyosunki köfteciye , ayran eşliğinde goygoylayalım :)
knka kiz arkadaşim bendeydi bir haftadir ambargo koydu resmen.) bgn gitti yapçaz köfte meetingi merak etme=)
Emeğine sağlık. Yapılan dokunuşlarla araç daha da güzelleşmiş. Sadece krom parçalar da piano black kaplanabilir diye düşündüm ön ve arkadaki.:)
maşallah kazasız belasız
maşallah çok hoş görünüyor yan profil resmi çok güzel...
Çok çok güzel olmuş. Yapılan işlemler tam yerinde bana göre ne bir eksik ne bir fazla. Allah kaza bela göstermesin :)
fiat 500 almaya karar verdim :D maşşallah çok çok güzel hem renk hem de yapılan işlemler.eline emeğine sağlık... :)
Maşallah allah kaza bela vermesin. :)
maşallah enes :)
maşallah 500e çok şık :) sizin evileye ile benim abarthı aynı karelerde görmek hoş olur bigün kısmet olursa :)
oz racing superturismo nun jantlarını takıp komple abarth a cevrilse nokta olur. bu haliylede cok tatlı maşallah