Şuan için sadece jant var ama ufak ufak hergün değişiklikler yapıyorum ,KENDİME ENGEL OLAMIYORUM
güncel resimleri devamlı ekliyeceğim.Daha çok işi var
Maşallah demeyi unutmayalım günde 350 km yapıyor
![]()
Şuan için sadece jant var ama ufak ufak hergün değişiklikler yapıyorum ,KENDİME ENGEL OLAMIYORUM
güncel resimleri devamlı ekliyeceğim.Daha çok işi var
Maşallah demeyi unutmayalım günde 350 km yapıyor
![]()
Cvk Rs
massallah.
ankarada dip basik bi era varadam sanki taksi degilde kendi arabasini.kullanir gibi her cukurda duruyo
![]()
ondeki arabayi takip et desen edemez![]()
jantları camurluktan taşmış araçlar iğrenç gözüküyor bence.. allah bol kazanç versin. Ramazan elamn lazımsa ara![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
schmit on numara yakışmış da leylek sipek duruyo basmak lazım![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
2 era da muhteşem. Hayırlı müşteriler.![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
Müşteri kaçmasın arabayı görünce
![]()
3.5 yay at eibach
bi kere biraz basık taksiye denk gelmiştim genç adam muhabbet falan. dedi napalım bak ne güzel kurallara uyuyoruz yavaş gidiyorum demişti![]()
Allah bol kazanç versinşu taksi yazısı gözüme çarptı onuda değiştirseniz aslında.
Çocukluk benimki ama, nekadara nasıl yapılır pek bilemiyorum fakat, ya camurlukların şişirilmesi yada jantlarin içeri alınması gerek,
Masallah
masallah ticariye
Zalimler için yaşasın cehennem..
bizim ankarada ki taksilere egzoz bile yapıyolar. geçen gün bi era gördüm ışıklarda egzozdan alev atıyordu gülmekden karnıma ağrı girdi patiyle falan kalktı
Jantları biraz içeri alabilseniz birazda düşse daha iyi durur sanki.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
masallah cidden yakısmıs bu eralar değişik bişey yabazen cok güzel şeyler cıkıyor ortaya
![]()
#KGdetanirlar
Maşallah araca jantlar çok güzel basılmadan birşeye benzemiyor. Bizim burdada var 16 jantlarla lastiklere kadar basık sokaklardan falan basslı müzikle geçer sanırırsın piyasa yapıyorlar. Maskeli beşlerdeki taksiciyi hatırlarım her gördüğümde![]()
güzel bi taxı levhası koyarsan dah da güzel olur.. italyan taxı levhası çok yakışıyo mesela![]()
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)