88 altın sarısın 1.6gl ile ogrenmıstım:D
Printable View
Eh şöyle böyle teşekkürler..
Belkide budur çok hor kullanılmış :D teşekkürler :)
Maşallah :)
Yok bea hevesti girdik çabuk sıkıldım satıyorum :D
Vala bi satalımda bilmiyorum abi sağolasın :)
Teşekkürler..
Teşekkürler..
Teşekkürler.. :D
Yok kanka orjinali yeşil diye biliyorum ben..bunlar gök mavisi..ama herşey göstergeyle bitmiyo :D
Harbiden tank gibi eşşek ölüsü gibi araç yerinden kalkmıyor :D Teşekkürler..
Onlarla hiç uğrasmam siboplardan gelen sesin kesilmesi lazım önce..şakır şakır ses yapıyor..
Maşallah gerçekten temizmiş..Yakıtı normal değil gibi evet..tüp ayarı tutmuyor kapağa yüzük çaktırmak lazımmış bi ton iş..
Teşekkürler..
Evet çok ojinal duruyor..
onları sökmeyi düşündüm..Sonra vazgeçtim..Pek uğraşmak istemiyorum zor adam olur..
Yok be kanka beğenmedim satıyorum bana göre değil taunus :D
Zaten kuruda pek dönmüyor aşırı esnemeden ve ağırlıktan dolayı..
Gaz ayarı tutmaz sürekli dengesiz çalışır.Ayarı bozulduğunda 60 70 kuruş yakar,yazın en iyi havada 35 kuruştan aşağıya düşmez.Konforuna kullanım rahatlığına laf yok ama yakıt konusu zaten insanın tüm zevkini bitiriyor taunuslarda.
Kanka şamandıra ya da tüp gösterge paneli arızalı sürekli kırmızı gösteriyor..
Benim sarıda öyle, fullüyorum 100 km'de kırmızı yanıyo, 418 de bitiyo :D
Taunus nazlı araba gördüğüme göre..biraz sahibinin düşmanı gibi..Sibop ayarı tutmuyor şakır şakır ses yapıyor eski klasik arabalar gibi motor sesi var :D egzantriklerin değişmesi gerekiyormuş..şanzumanda bir gariplik var çanak tamir takımını değişmek gerekiyor sanırım..
Hep telefonda özellikle bak dedigim yerlerden sıkıntılısın farkındamısın :D Sana bi arabayı yıkat da demiştim :D
allah kaza bela vermesin. taunusun yeri her zaman baskadır masallah
masallah :) kazasız belasız..