bu k20 yi anlatmak çok zor yaşamak lazım ,tabi bide saglam kalp :D
maşallah diyim yıldo içinde olmak tarif edilemez bi zevk ,dabıldaki videolarda insanı ayrı bi baya heyecanlıdıryo laa :D
Printable View
bu k20 yi anlatmak çok zor yaşamak lazım ,tabi bide saglam kalp :D
maşallah diyim yıldo içinde olmak tarif edilemez bi zevk ,dabıldaki videolarda insanı ayrı bi baya heyecanlıdıryo laa :D
Maşallah muhabbeti geçmişti..
emeklerinize sağlık..maşallah..kim, ne zaman yapar acaba diye düşündüğüm bi projeydi. bu motoru fazlasıyla hakeden güzellikte bir kasa..eski bir vtecII kullanıcısı olarak konuyu takipteyim videoları merakla bekliyorum..Allah kaza bela vermesin...
Ellerine sağlık maşallah
hayalimdeki proje :) Alah nazarlardan saklasın , 41 kere maşalaaah :)
video çektimi yapıldı elime gelir gelmez ekleyeceğim bilginize
Kanka inşallah sana atarım ozaman yüklersin
28. August 2012 14:37 | Facebook
orda da yazdım burda da yazayım o arabanın debrıyajı değişsin bence yıldıray hızlanma döndüğü devire göre yavaş
araba k2o mı yanlıs anlama ies gıbı dönmüş devır hocam debrıyajda sıkıntımı var
maşallah cok güzel,aracı zonguldakta görme ihtimalim varmı 3 4 ay önce falan ? aynı renk görmüştüm plakası aklımda değil ama egzoz sesi mükemmeldi
Hız göstegesi hatalı sanırım..
hondaya ne yapsan yakışıyor kac hp makına ?
hızlanma yavaş geldi bana da, denediniz mi bi araçla,
km ibresi ağır kalkıyor belki km göstergesinde bi problemde olabilir yoksa gidiş eyiii valla :D
hayr anlamadıgım şanzumanmı kısa araba bastınız okdr anca 1oo yaptı yanlıs anlama hocam merk edıyrm garıp geldı
makine saglam devirleniyo arkadaşlar sıkıntı 180 de bitmesi yakında beynini takınca çıldıracak :D 3 te sarıyo namussuz :D
beni otobana götür yıldoooo ,yeni videolar çekek laa :D dabılındaki saglam klip eşliginde :D
Off K20 yaa bide vtec 2 allahım sen koru.Maşşallah.
inandık bekliyoruz :D
SPECLERİNİ YERİM SENİN :D kankaa masaalah be vallaa ıcım bı hos olduu trde bole araclar gormek cok guzel kazasız belasız ınsaalah...