Herkese merhaba,
Uzunca bir süre Honda kullandım... Son aracım aynı plaka ile 2006 model beyaz VTEC olmuştu..
Aracımdan her yönüyle çok memnun olsam da satmak durumunda kaldım ve yaklaşık 40 gün önce sattım..
Ardından araba arayışlarım başladı.. Aslında keyifli bir süreç, imkansız olan araçları bile o süreçte hayalinizde alıyorsunuz
Neyse; Alman arabalarına zaten göz ucuyla bakıyordum ki böyle bir fırsat olunca yöneldim Alman arabalarına
Aslında direk hedefim Jettaydı.. Uzun bir süre araştırdım, birkaç araba buldum, görüşmeler yaptım derken gözüm Passat'ın 2012-2013 Variant modeline takıldı..
Fiyatlar noktasında TR 'de çok yaygın olmayan bu araç, boyutları , özellikleri ve kullanım alanı ile dolu bir Jetta'nın biraz üzerinde fiyatlardaydı...
Al sat yapmadığım ve direk binici olduğum için yöneldim Passat Variant Modeline....
Sayfalar, linkler, ilanlar içim dışım Variant olmuştu ki karşıma şuan nasip olan araba çıktı..
Öncelikle beyazdı,Comfortline BMT modeliydi, 58 bindeydi, DSG vardı, servis bakımlı ve garanti uzatmalıydı, Doğuş Garantili ABT performans artırıcı ve yakıtı düşüren kit takılmıştı (160 beygir ), içi R Line modelinin bire bir aynısı birinci sınıf işçilikle kuzu derisi yapılmıştı, yine iç bölümlerde ABT'nin orjinal ürünleri kullanılarak şık görüntüler elde edilmiş bir araçtı, sıfır ayarında yaz/kış lastikleri mevcuttu ve nokta hata yoktu...
UzatmayayımAllah nasip etti ve arabayı aldım..
Ben standartlarda kalan birisi değilim ancak; şimdilik Alman arabasına alışmaya çalışarak standartlarda geziyorum
Fotoğraflar mevsimsel biraz pasaklı, artık nasip olursa ilerleyen dönemlerde daha temiz fotoğraflar çekmeye çalışırım
Allah; tanıdığım tanımadığım herkese en güzellerini en hayırlı olanlarını nasip etsin...Kazadan beladan hepimizi korusun..
Sevgi ve Saygılar
Şükrü
![]()