Teşekkürler..
Kanka fadıl gergin, ona göre :D
Printable View
yabancıya gıtmez o halde , sorun yok :D
08 puntoyla gelim ben videosuz deneyelim sonra forumu karıştıralım en güzeli :D
mantıklı :hahaha:
Çizgiler güzel kolay gelsin
abi sağol, bende kendimden beklemediğim kadar iyi gidiyorum :)
muhakkak dalgalar olacaktır ama kordonlara o kdar takılmıyorum çünkü çıtalar ayıbını örtecek :icon_tup:
Furkan usta macun kutusunu ortadan yok et derim ben çamurluğun çokta kötü değildi macuna boğmuşsun sanki :(
Ama adam yapıyor helal olsun eline sağlık :D Benim aracıda seneye kaporta boyaya sokmayı düşünüyordum iyi oldu bu :D :D
Koray ım ole diyosunda çamurluk baya bi bozuktu, o kdr macun olmazsa çok dha dalgalı durur ztn macunu incelticem die bazı yerlerdeki yüzeyi bozdum, o nedenle biraz daha macun çekmem gerekecek :D
seneye yaza denk getir boyayalım :D
Olmadı bi garaj açar sadece mirafiori toplarız adıda garage mio olur :) :) :)
Hayırlı olsun kardeşim, hikayesi çok iyiydi.
Senin elinde çok daha iyi hale gelecektir eminim.
Kiyida kösede kalmis neler var böyle kimbilir.kolay gelsin hocam umarim tam istediginiz gibi gider projeniz takipteyim
Maşşalah Allah yardımcınız olsun
yok mu bı gelısme abi
Teşekkürler..
dediğin gibi neler var, bildiğimiz bir tane daha araç var ama maliyeti çok yüksek şuan için, inşallah sahibi insaf ederse çürüyüp yok olmaktan kurtaracağız onuda ilerleyen aylarda :)
Teşekkürler..
Valla avusturva ve almanyadan misafirlerim var 1 haftadır elimi süremedim, ilk fırsatta başlayacağım inşallah :D
Bu arada 08/09/2012 Cumartesi akşamı oturduğum sitenin bahçesinde MANGAL partisi yapalım diyoruz siteden birkaç arkadaşla beraber, gelmek isteyenlere kapımız açık :)
Evim Alibeyköy-Yeşilpınarda, Jantmax dan 5 dakikada ulaşılabiliyor, gelmek isteyenleri kolay bi şekilde yönlendirebilirim..
böyle özel orjinal bi arabaya bu kadar macun yedirmek biraz sıkıntı aslında.. keşke imkan olsada sıfır sac kaportayla toplansa..
ellerinize sağlık. bitince güzel olacagı kesın.
renk ne dusunuyorsun?