Teşekkürler Berkant'cıım..
hidrolik direksiyon şuan çalışır durumda deposuda sağlam, ihtiyaç olursa bi alo yaparım kardeşim ;)
Printable View
Güzel proje tebrik ederim... araç zaten süperrr..
olum ne lan bu klima hidrolik direksiyon abs asr ebd ne ararsan var akü :D 41 kere maşallah :D
bu arada, aracımız yoğun araştırmalarımız sonucu eski yarış pilotu Walter Röhrl imzalı bir araç olduğunu anladık :)
Walter Röhrl
1978 de Fiat Abarth 131 ile Acropolis Rallisini,
1980 de Fiat Abarth 131 ile Sanremo Rallisini,
kazanan ve Fiat 131 lerde adına özel bir seri yapılmasına sağlayan özel bir pilottur.
Araçlarda, arka cam direklerinde imzasını taşıdığı bir kapak bulunmaktadır, bu kapak üstünde içe kabartmalı Walter Röhrl imzası bulunmaktadır ve benim aracımın üzerinde de biraz fazla deforme olmuş şelikde bu kapaklardan biri mevcuttur.
tabiki replikalrı ülkemizde de oldukça fazla satılan, tavan ve bagaj üstü spolier larda bu modellerde standart olarak fabrika çıkışı alıcılarına sunulmuştur.
yandaki iki şerit çıta üstü beyaz, çıta altı açık mavi renktir ve aracın her renginde şeritler aynı renk kullanılmıştır.
Tabiki tanıdığımız 13" lik kelebek jantlar, sadece bu seriye özel 14" ebatında üretilmiş ve standart olarak bu araçlarda satışa sunulmuştur.
Öndeki sisfarlarıda ralliyi temsilen standart olarak araç üzerinde satışa sunulan başka bir detaydır.
normalde olması gereken şeklini internette bulduğum bir fotoyla sizlere göstermek istedim :)
http://www.131mirafiori.com/smf/inde...tach=587;image
walter amca imzalı he büyük quattro pilotudur kendisi tüylerim diken diken oldu aracı görüp incelemek isterdim nerde toplanıyor acaba ?
elektrik işleri bitti çalışır durumda şuan, sitenin bahçesine getirdim, boya işlerini kendim yapmayı düşünüyorum. araç şuan Alibeyköyde müsait bi zamanda buyur gel kardeşim.
meşakatli bir süreç umarım emeğinizin karşılığını fazlası ile alırsınız :)
Vay anasini yahu, son demini yasiyan bi efsane toplama isi, coplugun icinden hazine cikti yahu:)
abi maşallahı var hangi renk olacak bitince ve ne kadar sürede biter tahmini ? son halini görmek için sabırsızlanıyorum :)
valla şöyle 5-10 sene içinde bende kendi başıma bi araç toplamayı çok istiyorum ... bütün boş vakitleri değerlendirebilicek en güzel hobi bence... elinize emeğinize sağlık .. allah cüzdanınıza zeval vermesin tabi ki :)
aynen öyle oldu, ben bile bu kadarını beklemiyordum :confused:
renk konusu hala belli değil, herhalde nalbura gidince karar vereceğim :) 1 ayı geçer gibime geliyor :o
boş zaman değerlendirmek için düşünüyosan olur ama biran evvel bitsin istersen sıkıntı olur sana, umarım yaparsın ama niyetin varsa ve ayırabileceğin bütcen fazla beklemeden başla derim :)
olum sen ne işsin ya :D
maşallah mükemmel bi proje projenin aşamalarında fotoğraf paylaşırsanız çok güzel olur emeğinize sağlık :)
Allah kolaylık versin. Gerçekten bir efsaneyi geriden ayağı kaldırıyosunuz. umarum istediğinizden daha iyi olur takipteyiz..
valla bende bilmiyorum, yen oyuncak buldum kendime :)
asıl sen neredeyse çık ordan bi yüzünü görelim kardeşim ;)
Teşekkürler..
elimden geldiğince görsel içerik yüklemeye çalışıyorum, ztn boya alt zeminini yapmaya başladım, şimdilik kendim deniyorum, yapabilirsem kapımın önünde olacağından bolbol foto yüklerim :)
Teşekkürler..
Tofaş sayesinde değeri bilinmese de, bizler için değerli bir araç olduğunu gelen yorumlar sayesinde daha iyi anlıyorum, inşallah islerinde dilekleri yerini bulur ve gzel bir araba çıkartırız ortaya :)
Allah kolaylık versin.efsane geri dönüyor.
Çok iyi yaa :D
Maşallah, bu sefer hepsinden güzel olacak bro :)
Çok güzel ve kıymetli bir araç İnşallah ağız tadıyla istediğiniz gibi sonuna gelirsiniz projenin.
Ben bile heyecanlıyım bitince ortaya nasıl bir şey çıkacak diye :)
Kolay gelsin elinize emeğinize sağlık, Maşallah.
Teşekkürler..
Teşekkürler Brocuum :)
bende oonun için uğraşıyorum, zımpara macun işinede başladık hayırlısıyla güzel olacak ;)
Teşekkürler..
Çorluda arkadaşlarım var, hatta biri Murat elektronigin sahibi, yanlarına geldiğimde bir gün canlı canlı görür, bi turlar heyecanını yenersin inşallah kardeşim :)
maşallah çok guzel birsey yapıyorsunuz daha fazla foto paylaşırsanız yapım aşamasında çok guzel olucak merak ediyorum nasıl oluyor diye ???
Nefis yahu.. Allah utandırmasın gerçekten değil Türkiyede Dünya da sayılı bir aracla ugrasmak ayrı zevklidir. En yakın zamanda bitmiş halini gormek ümidiyle..
Allah kolaylık versin istediğiniz kıvama gelir umarım.
Bu ayarda bi toplamalıkda ben aldım bu ay :) hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın :)
Teşekkürler..
dediğin gibi aslında ama bu aracın dünya standartlarına ulaşabilmesi için gerçekten çok zmn, para ve emek harcamak gerekli. gerçi bunları yapsak orjinalliğini nasıl geri getireceğiz onu hiç bilmiyorum ama makbul olsun die uğraşıyorum işte :)
Teşekkürler..
Biraz macunu az oldu ama kıvamı şimdilik iyi yinede :p
Teşekkürler..
hadi bakalım senin makineyide görürüz, sierradan sonra ne çıkacak ortaya bekliyorum ;)
kankuuu nerde topluyon arabayı macun işine başladın mı :D
iyi bi karbüratörcün var mı
hayırlı olsun:)
Hacı hilton boyahaneden caps isteriz haberin olsun :D
Aracın şua anki yeni fotoları varmı mangalda anlattın şimdi ciddi ciddi merak ettim bende aslında yakınım sana akşam gelip görmekte isterim
kanku güzel bi temizlik ve karbüraöt ayarı istiyo benim düldül yaw bide elektrikçin eski sanayide demi kalın bi usta değildir sanırım :D
Teşekkürler kardeşim :)
Gel herzmn beklerim, gerçi bu hafta 15,00te iş başı yapıyorum o nedenle sabah 9 dan 14e kadar uğraşıyorum araçla.
sen yarın sabah uğra istersen bana bi hakvaltı yapar biraz zımpara yaptırırım sana :)
kankacım elektrikçim beni hiçbi konuda üzmedi, tabi bi işe verilebilecek para görecelidir, gider görüşrüz, gelemesem bile hatrım geçer ustamızda kendi aracı gibi ilgilemir ;)
Hali hazırda bir mio seni bekliyor reis :)