ha gayret bitecek inşş
Printable View
ha gayret bitecek inşş
yok bee olm akbabalık değil, Top power aşığıyım ben
Çok almak istedim zamanında da 2kere kaçırdım:D
yarın tekrar gidip son duruma bakacağım, gçen hafta erdiğim taban keçeleri vetaban halısı monte edilmiş, kapı kolları takılmış olmalı. yani artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna gdim bu işin :) muaynedn geçmesi için ön cama hava üfleyecek bir fan uydurucaz ve son kontrollerden sonra muayneye götüreceğim.
sonrasında motor modifikasyonlarımızı yapmaya koyulacağız inşallah. yani yaz başına kadar sanayiden çıkmayacak gibime geliyor ama inşallah sonunda keyifli bir araç olacak :)
Tekrar iyi dilekte bulunan ve takip eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ;)
Özgür bi arkadaşımın dirksiyonu, vtec ten beri kullanıyorum, satmayı düşünürse sana haber veririm ;)
İşte bu yaaaa :) Kolay gelsin reis :)
maşallah bahara yollarda :D
İşler bitmiş nerdeyse görsel olarak maşallah ,
taban halısını ne renk aldınız ? eğer orjinal press lilerden aldıysanız umarım siyah almışsınızdır , orj gri ye göre biraz daha ince ama araç içi ile bütünlük oluşturur.
aracın tavanında gözüken taban halısı :) siyah..
Maşallah.:)
Aslında biraz cevabını bildiğim bir soru ama yine de soracağım. Aracın orijinal göstergelerinden bulunma şansı hiç yok muydu? :)
var tabi ama bulana kadar göstergesz kalmayalım istedim :)
bu araçların parçaları artık fırsatçıların elinde ederinden fazla ediyor ve bende aceleye getirip çok para vermek istemedim. bulduktan sonra bunu yine aldığım paraya satarım düşüncesiyle yeni tip gösterge taktım şimdilik ama şuda var benim en sevdiğim göstergesi şuan üstüne taktığım yeni tip gösterge paneli :)
Maşallah ya çok beğendim, kazasız belasız inşallah :) Video bekliyorum incar olarak :D
mükemmel yaww ALLAH ağız tadıyla binmek nasip etsin :)
çok güzel gözüküyor maşallah. takipteyiz.
Maşallah çok güzel gözüküyor emeğine sağlık ;)
Maşallah elinize kolunuza sağlık :)
bayaa olmuş bi up çekelim belki yeni bişeyler vardır :)
guncelleme geliyo yakinda aldigim duyumlara gore :)