Çok çok güzel olmuş elinize sağlık :)
Printable View
Çok çok güzel olmuş elinize sağlık :)
Teşekkürederim arkadaşlar.:)
Dün itibariyle Antep'e varmış durumda..
tebrikler mükemmel olmuş..
Boncuk gibi olmuş maşallah süre çok kısa iş ise 10 numara olmuş Maşallah tekrar.
Sagolasiniz.
Evet sure kisa,yeri geldi pazar gunleri de, bazi gunler de geceleri de calisildi.keyfi bosa gecen zamana yaydirmadigim icin istenen tarihe yetistirebildlk.:)
çok başarılı kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Tebrikler Fatih abi, yine çok güzel bi iş yine sen
Elinize sağlık güzel olmuş, aracı ustaları parçaları tanıyana kadar hem nakit hem zaman israfı çok oluyor arkadaş şanslıymış. :)
Fotoğraflardaki mekanı Arzu otoya benzettim Abdullah abi iyidir bende bayağa parça aldım kendisinden. :)
Eyvallah arkadaşlar teşekkürederim..
Birden fazla mekan var fotoğraflarda, bazıları Arzu Oto evet :icon_tup:
APOçi:)
Sahibinden Satılık 1973 Model 17000 Km Volkswagen 1303 S 17.000 TL - 97409501
sizinki biraz uyanık çıktı galiba :)
Elinize sağlık çok güzel gözüküyor..
Çok emek var gerçekten başarılı. Kazasız belasız.. :)
Vosvoslara heveslenmeye başladım bir abimde alıp yaptı çok hoşuma gitti hakikatten bravo :)
İyi günlerde kullan, güzel araç ;)
çok iyi (Y) kazasız belasız
cok iyi omluş maşallah
Abi gayet diriymiş zaten, en azından taban sacından belli olayın diriliği yani :)
İç kısmının daha büyük fotoları varsa rica edeceğim senden, bizim VosVos asker (sahip) beklerken bari ön hazırlık/plan yapalım :)
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah kazasız belasız
dostum çok güzel vosvosun var maşallah. :)
fakat neyin ne olduğunu sende bende biliyoruz, o aracın 16 liraya mal olmayacağını :)
unutma ki arabaya harcadığın parayı arabadan çıkartamazsın satarken, hele vosvosa bu imkansız :)
kaç tane vosvos 15 in üstünde satıldı ki senin ki satılsın :)
neyse, turk-look emek vermiş uğraşmış, sende nakit vermişsin çok güzel birşey çıkmış ortaya.
güle güle bin veya sat :)
dostum çok güzel vosvosun var maşallah. :)
fakat neyin ne olduğunu sende bende biliyoruz, o aracın 16 liraya mal olmayacağını :)
unutma ki arabaya harcadığın parayı arabadan çıkartamazsın satarken, hele vosvosa bu imkansız :)
kaç tane vosvos 15 in üstünde satıldı ki senin ki satılsın :)
neyse, turk-look emek vermiş uğraşmış, sende nakit vermişsin çok güzel birşey çıkmış ortaya.
güle güle bin veya sat :)[/QUOTE]
haklısın 16 ya mal olmadı tabiki ama 14 ü geçti. bunada bişey deme çünkü yavrumun ajandası var hangi tarihte nerede ne yapıldı kaça yapıldı 2004 ten bu yana yazılıyor turk-look bilir valla bunada laf söylersen oturur ağlarım ha :)
her şey bi yana bu işi bil bilme para kazanmak istiyorsan vosvos almazsın ki bende para kazanmak için vosvos alacak kadar çekmiyorum kafa yerinde yani:)
eyvallah valla şimdilik güle güle biniyorum :)
en başından beride laf olsun diye koydum satışa arada sıkışınca indiriyorum rahatlayınca kaldırıyorum fiyatı :)
maşallah çok güzel olmuş son hali :))
Çok can yakar bu sirinlikle :)
tatlı şeey :)
Ellerinize sağlık araç Gaziantep'te miydi daha önce ?
Hayır İstanbuldaydı yapıldıktan sonra Antep'e gitti.
Gerçekten çok başarılı hayallerimde olan bir proje :) tebrik ederim gerçekten.
Süper maşallah.8 sene evvel ilk arabam :))
emeğine sağlık maşallah
maşallah çok tatlı olmuş araç