Abi gayet diriymiş zaten, en azından taban sacından belli olayın diriliği yani :)
İç kısmının daha büyük fotoları varsa rica edeceğim senden, bizim VosVos asker (sahip) beklerken bari ön hazırlık/plan yapalım :)
Printable View
Abi gayet diriymiş zaten, en azından taban sacından belli olayın diriliği yani :)
İç kısmının daha büyük fotoları varsa rica edeceğim senden, bizim VosVos asker (sahip) beklerken bari ön hazırlık/plan yapalım :)
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah kazasız belasız
dostum çok güzel vosvosun var maşallah. :)
fakat neyin ne olduğunu sende bende biliyoruz, o aracın 16 liraya mal olmayacağını :)
unutma ki arabaya harcadığın parayı arabadan çıkartamazsın satarken, hele vosvosa bu imkansız :)
kaç tane vosvos 15 in üstünde satıldı ki senin ki satılsın :)
neyse, turk-look emek vermiş uğraşmış, sende nakit vermişsin çok güzel birşey çıkmış ortaya.
güle güle bin veya sat :)
dostum çok güzel vosvosun var maşallah. :)
fakat neyin ne olduğunu sende bende biliyoruz, o aracın 16 liraya mal olmayacağını :)
unutma ki arabaya harcadığın parayı arabadan çıkartamazsın satarken, hele vosvosa bu imkansız :)
kaç tane vosvos 15 in üstünde satıldı ki senin ki satılsın :)
neyse, turk-look emek vermiş uğraşmış, sende nakit vermişsin çok güzel birşey çıkmış ortaya.
güle güle bin veya sat :)[/QUOTE]
haklısın 16 ya mal olmadı tabiki ama 14 ü geçti. bunada bişey deme çünkü yavrumun ajandası var hangi tarihte nerede ne yapıldı kaça yapıldı 2004 ten bu yana yazılıyor turk-look bilir valla bunada laf söylersen oturur ağlarım ha :)
her şey bi yana bu işi bil bilme para kazanmak istiyorsan vosvos almazsın ki bende para kazanmak için vosvos alacak kadar çekmiyorum kafa yerinde yani:)
eyvallah valla şimdilik güle güle biniyorum :)
en başından beride laf olsun diye koydum satışa arada sıkışınca indiriyorum rahatlayınca kaldırıyorum fiyatı :)
maşallah çok güzel olmuş son hali :))
Çok can yakar bu sirinlikle :)
tatlı şeey :)
Ellerinize sağlık araç Gaziantep'te miydi daha önce ?
Hayır İstanbuldaydı yapıldıktan sonra Antep'e gitti.
Gerçekten çok başarılı hayallerimde olan bir proje :) tebrik ederim gerçekten.
Süper maşallah.8 sene evvel ilk arabam :))
emeğine sağlık maşallah
maşallah çok tatlı olmuş araç