bu projeyi zevkle takip ediyordum fakat uçtu gitti ses soluk yok
bu projeyi zevkle takip ediyordum fakat uçtu gitti ses soluk yok
1 - 2 hafta sonra kaldıgı yerden devam.. Daha da iyi ve kaliteli bir şeyler çıkarabilmek için çalışıyorum. ne vaz geçtim ne yıldım. Sadece şu an araştırmalar ve maddi kaynak yaratmayla geçiyor günlerim.
Yalıtım malzemeler tamam mesela. ama bunları uygulama yapmadan yazmak istemiyorum.
Bir yandan da profesyoneller le çalışmak için kaynak yaratmaya çalışıyorum..
kaolay gelsin işiniz zor
abi 1. sayfadan beri okudum bıkmadım ve cok zevk aldım :) seviniyorum ya böyle projeleri gördüm mü bendede bi doğan s var renk kodunu değişerek dandik bir boya atmışlar bende sen gibi saç'a kadar kazıyıp boya atmayı düşünüyorum bakarsın bende senin hesap boyayı babam'la kazıyıp sadece boya attırabilirim daha iyi olur gibi ? o yüzden özellikle boya konusunda takipçinim öncelikli olarak tavsiyelerini alıcam mutlaka daha sonra Allah kolaylık versin :)
200sx hayranlık duydugum bir aractir. Özellikle bastan sona ilgilenmen büyük cesaret tebrik ederim. Bu araç senin sayende çok iyi yerlere gelecektir Ersin hocam. Allah kolaylık versin.
Solugumu tutarak okudum butun sayfalari. Masallah eline koluna saglik, el emegi goz nuru masallah.
Emegınıze saglık bende sıkılmadan tek tek okudum sayfaları. Allah kolaylık versın merakla takıpdeyım.
Emeğinize sağlık . Araç bittiği zaman ,herşeyi bitip cilası atıldıktan sonra ve gün yüzüne çıktığında öylece durup dakikalarca aracı seyredip ,ondan sonra zevkini çıkarmak için kontağa basıcaksınız. Film ondan sonra kopucak :)
Allah kolaylık versin,emeğinizin karşılığını almanız dileğimle.
İnsallah icindeki istek hicbir zaman dinmez ve s13 unu yururken de goruruz. Merakla takip ediyorum...
Maşallah ciddi bir emek söz konusu...
son durum?
Allah utandırmasın inşallah.Cok büyük bir emek var ortada ben konuyu okurken yoruldum valla.
Ersin işin gerçekten çok zor bende çok isterdim kendi aracımı kendim yapmayı ancak senin cesaretin bende yok. Allah kolaylık versin 2 yılda sürse 3 yılda sürse vazgeçme bence.
sonuç şu şekilde = Tek taş, Evlilik Teklifi, Aileler ile Tanışma, Arkadaşlar ile kutlama, Aile yemekleri, Kız isteme Merasimi, Söz Kesilmesi...
Çok Özledim otomobilimi ve projemi.. hepimiz çok özledik.
Hatta Nişan Kurabiyemiz şu şekildeydi...34 EF 808..
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...63056646_n.jpg
Çok yakında kaldığım yerden devam...
Hayırlı olsun abi. Allah tamamına erdirsin.
Nişan kurabiyeniz cok iyi olmuş Allah mutlu etsın ve tamamına erdırsın. Konunun devamını sabırsızlıkla beklıyo olucam
her akşam gelip yeni bir şey yapmışmı Ersin abi diye koşarak forumu açıyorum yeter be abi başla artık :) Hayırlı olsun abi bu arada