Ben olsam satamam bu saatten sonra bu arabayı:beuj:
Helal olsun walla emegınıze saglık ıns mutlu mesut bınersınız araca
Helal olsun elinize emeğinize sağlık. Mükemmel bir sabır örneği. Tebrik ediyorum.
Allah emeklerini bosa cikarmasin masallah kardesim:rolleyes:Jantlar harika secim:icon_tup:
bu arada eliniz degmisken Efe nin arabayi da bi yikayaydiniz:p
canım sıkıldıkca konuyu baştan aşağıya okuyorum. çok uzun uğraşlar verilmiş kazasız belasız
Epey bir uğraşı zamanda sonra hadi geçmiş olsun diyelim Ersin..
Bundan sonra tadını, keyfini çıkarmanı dilerim...Kazasız,belasız iyi sürüşler.....
maşallah çok çok uğraştın iyi sonuçlar da geldi abi konuyu ilk açtığında da güzel şeyler bekliyordum zaten ama şimdi harbiden iyi olmuş kazasız belasız bin inşallah :)
anfi sorununu çözdünüzmü?
araç gayet iyi duruyor bi jant konuldumu tamamdır.
tabi yine senin bileceğin iş satma konusu ama sx ler birazda sahiplerinin hem parasına hem zamanına ortak olan araçlar :D
emeğinize sağlık harika iş çıkarmışınız. devamını bekliyoruz..
keşke bende böyle bir projede calışabilseydim bu heycanı yaşamak gerçekten güzel güncel fotoları bekliyorum
Gerçekten helal olsun. Çok büyük emeğiniz var gerek maddi gerek manevi inşallah herşey bittikten sonra sorunsuz keyifli bir şekilde gazlarsınız. son durum hakkında güncellersiniz inşallah :)
eline sağlık abi..tozlu paslı sökmeye çalıştığın yerde cillop gibi görünce ben bile duygulandım dönüşüme :D maşallah kazasız belasız :)
Gerçekten büyük emek var parayla ölcülemiycek kadar inş hiç satmak zorunda kalmazsınız kazasız belasız cok güzel olmus
Çok güzel olmuş tamamen sabır işi.
İyi bir anı olması için söküm yapılan yerde güncel fotolarıda aynı açılardan çekip koyarsan hem esprisi olur hemde iyi anı yada sabrın gücü ortaya çıkar.
ben muhtemelen benzin döküp yakmıştım şimdiye. büyük emek, büyük sabır, maşallah.
Massallah.. emek hırs :) güzel iş..
bu kadar emektn sonra yol ayırmak cok zor olur.. masallah..