liple ilgili bi problem yoktur umarım :)
kralsın fatih süper uğraş, helal olsun.
Printable View
liple ilgili bi problem yoktur umarım :)
kralsın fatih süper uğraş, helal olsun.
Hiç Sıkılmadan Okudum hepsini yaa cok iyi masallah kazasiz belasiz üstad :) Fazla yüksek volume müziği biraz azaltmssndır diye düsünüyorum :)
Kardeşim hakikaten tebrik ederim seni ya aracına maşallah Allah kaza bela vermesin o kadar zevk alarak okudumki :)
acaba yeni lip mi takıldı dedim bi an :)
Ellerinize sağlık gerçekten anlatım ve fotoğraflar çok güzel.
Yanlız nacizane kendi fikrim olarak kaput giydirmeyi yapmasaymışsın sanki daha da hoş olabilirmiş :)
Kazasız belasız sürüşler.
Konuyu baştan aşağı tamamen okudum emeğinize sağlık yapınca oluyor dedirttiniz valla helal olsun araca gelince 10 numara 5 yıldız tek bir elentra olmuş herşeyiyle muhtaşem MaşAllah.
yeni fotocuklar bekliyoruz fatih beyyyyy
Üye olmadan önce konuyu baştan sona hiç sıkılmadan okumuştum, takipteyim ellerine sağlık olmaz diye birşey yok...
2 gündür aynı şeyleri bakıyorum masaallah :) Konuyu takip etmemin sebebi Füme rengi 99 model Elantra almamız :)
bende başlıyorum ufaktan düzenlemeye Fatih Dostum yardımcı olursa çok mutlu olurum :) Mesela 15 inç 114.3 bijonlu sac jant konusunda :)
konuyu neredeyse baştan sona okudum ve emeğine azmine hayran kaldım tebrik ederim :) ve konu maddiyat nedeniyle başlayamıyorum dediğim aracım için bazı şeylerden vazgeçme kararı aldırdı bana yakında bende aracımın konusunu açabilirim umarım :) elentraya kocaman maşallah
Maşallah kardeşim konuyu bende baştan sona okudum anlatımın bağımlılık yapıyor. Azmine ve evdeki büyüklerin muhhabbetlerine karşı koymanı tebrik ediyorum. :D
Uzun zaman oldu konuya bakmayalı :)
Kısa zamanda çok şey değişti , değişmiş..
1sene önce aracla oynamaya başlamıştım ve şuan aracı orjinale çeviriyorum , 1 senelik bir macera oldu :)
Aracı aileye geri verip , bana honda alınmasına karar verdik , daha zamanı var tabii ki..
Yeni bir hikaye ile karşınıza çıkabilirim :)
Bu da söktüğüm jantlar , sehpa yaptım honda gelene kadar :)
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...95194338_n.jpg
bildiğin konulu elentra filmi olmuş kardeşim eline emeğine sağlık
Çok güzel bir konu olmuş baya emek var araçda gercekten kendıne gelmıss :))
Oooo kanka hondamı lip siparişlerini veriyorum :D
[QUOTE=Gökhan Bilgin;6596637]Oooo kanka hondamı lip siparişlerini ve
Hondaya gri olursa esnek düşünüyorum diğer renkler için esnek düşünmüyorum kanka , nurinin lipten sipariş verebilirsin 3-5 tane :D
müthiş bi elantra serüveni olmuşş .)) 2. sayfadaki astra jantlarını kaça verdin fatih baya aramıştım .))
elantra tekrar yaşlı spec e dönüyor desene :) hayırlısı olsun honda daha keyifli olur senin için umarım allah utandırmasın
nerden girdim şu konuya :(