Emeğin karşılığını almak mükemmel bişey,şimdi ayrılamazsında bundan hiçbi şekilde :)
Maşallah kardeşim,anlatımında süper,araca yaptıklarında..tahmin ediyorum sende aynı şekilde.. :)
Printable View
Emeğin karşılığını almak mükemmel bişey,şimdi ayrılamazsında bundan hiçbi şekilde :)
Maşallah kardeşim,anlatımında süper,araca yaptıklarında..tahmin ediyorum sende aynı şekilde.. :)
Fatih cok severek okudum yaklasın 20dk sürdü belki :) helal olsun
adam modifiyeliden ziyade konulu elentra yapmış
sabrını tek tek yapmanı takdir ettim
plakalar ve pleksi cok güzel tamamlamıs o sayfaya kadar bide plakaların fontu değişse diye geçirdim içimden :D
anlatımın, konuyu baştan sona okumaya sebep oldu :) Helal olsun, emeğinin karşılığını almışsın. Maşallah.
fatih maşallah kardeşim 10 numara plakalıklar ve plaka yakışmış
Herşeyi ince ayrıntısına kadar güzelce anlatmışsın, emeğine sağlık çok güzel bi konu olmuş :)
Emeğinin karşılığınıda almış durumdasın..
Emeğine sağlık konuyu açtım gözlerim kızardı tamamını okurken ama pişman değilim :D Maşallah diyorum plakalıkları çok yakıştırdım.
gerçekten emeklerine sağlık süper bi değişim kardeşim:icon_tup:
Teşekkür ederim :)
Bazı borçlar yüzünden ilan açtım ama acele etmiyorum , isteyen olursa gidecek mecburen ..
Tşekkürler abi , plakalar benimde içimde dertti sonunda hallettim :)
Saolasın ,elinize sağlık :)
Teşekkür ederim saolun :)
Saolasın :)
helal olsun kardesim emeklerine saglik.. benimle ayni kafada adamlari gormek guzel :)
Anlatım ayrı güzel araç ayrı güzel..
Konig candy benim son zamanlarda en sevdiğim jantlardan senin aracın içinde nokta atışı bir jant olmuş.
Allah kaza bela vermesin.
İçinin fotoğrafları benim makinede var paylaşabilirim Fatih :D
Maşallah kardeşim..kaç gündür ara ara girip çıktığım için anca bitirdim konuyu..Aracı alana bu konuyuda bi göstermende fayda var :)
arada konuya girip bakıyorum acaba lip değişti mi tekrar diye :D:D:D
konuyu baştan sona okudum.
açık konuşayım pek umutlu değildim ama yanıldığımı gördüm.. aracın maşallahı var yapılan her ekleme can vermiş adeta. lipten çok çekmişsiniz valla :).. sende kendimi gördüm :) kazasız belasız olsun inşallah.. konuyu takipteyim
Teşekkür ederim , fazla yok bizden :D
Teşekkür ederim , jant için 1 ay kafa yormuşumdur :)
Saolasın , hayırlısı :)
Şuan lipte sıkıntı var ortadan 3 vi,da attı yarın kaldırıp takcaz tekrar :D
Çok teşekkür ederim saolun :)
yeni mesaj gelince bende güncel mi var dedim :D
sadece foto değil anlatım da isterüükk
maşallah fatih anlatım süper:)