şerit iptali ve far karartma iptali yaptırmalısın :D
iyi günlerde kullan ;)
Printable View
şerit iptali ve far karartma iptali yaptırmalısın :D
iyi günlerde kullan ;)
Şeritler olmamış bencede, bide farlara karartma yapsanız folyo yerine daha çekici duracağına eminim. Kazasız belasız renk ve plaka çok iyi :)
teşekkürler. Aynen kırmızı olsun 10 fazla olsun :D tek kapı araçlara en çok yakışan renk kırmızı bence
Teşekkürler şerit iptali içi nseneye yazı bekliyorum far karartmayı güvenilir yer bulursam yapıcam :)
Teşekkürler RED olsa daha iyi olurduda hiç aramadım üstündeki plakayı değiştirmedim :D Arasam belki " D " ile olanıda bulurdum.
aracınıza maşaallah gerekli düzeltmeler zaten belirtilmiş hep .. benim dikkatimi başka bir şey çekti. Hakkınız da bu kadar konuşuluyor hiç o konuya dair cevap yazmamışsınız :D
Aracıma logosuz panjur nasıl olmuş ? Fotoşopla yaptım :D
http://i47.tinypic.com/sz956p.jpg
Atarlı Kamo :D Hakkında dava bile açıldı lan forumda kim kimin karşısına çıkamıyor sen ondan bahsetsene. Forumun içine ettin saçma sapan konular açtın milletin sinirini zıplattın. İzmirde bi ton forumdan delikanlı var çıksana birinin karşısına? Secereni döktük okuduğun okuldan yaşadığın yere kadar. Buraya gelincemi horozlanıyorsun yok gereksiz konuşmalara cevap vermiyorum diye? senin Puntoyla "BMW gibi yanlamanı" burda anlatsak millet Kabaetiyle bile gülmezler testis oğlanı yaparlar burda.
bence şeritleri sök geri kalanı güzel maşallah
Altında kalasın emi kamuşcuk :) Allah akıl fikir versin bu arkadaşa
maşallah aracınız gayet güzel görünüyo.fotoshopta yaptıgınız gibi logosuz ön panjurda hoş durmuş, aracınıza bu şekil bir ön panjur düşünebilirsiniz.şeritler birbirlerine olan mesafesi çok uzak kaldığından hoş durmamış, bir birine yakın olsa mesela aralarında 4-5 cm kadar mesafe olsaydı daha hoş dururdu eminim;).