valla hiç sorma baya giydirdik ilk sahibine hala tırnaklarım acıyor :)
decatden önce çekmiştim ama şu an daha farklı zırıldama var , onun içinde greddy ,HKS gibi bir son arıyorum o yüzden çekmedim..
Printable View
Scoopsuz efsane olmuş cidden. Ellerinize sağlık.
maşallah son hali gayet güzel kazasız belasız
müdür ellerine sağlık kafaya koyduğunu yapmışsın, ama eminim bu hali çok daha iyi durmuştur. :)
maşallah gayette güzel olmuş..
Teşekkür ederim arkadaslar eylemlerimiz sürecek :)
Maşallah güzel duruyor allah kaza bela vermesin.
Daha önce forumda 2.0 R ile uğraşıp yürüten vardı sanırım chipli 106 gti ları falan geçiyordu videoları vardı
Gözünüz aydın kurtulmuşsunuz :)
Maşallah
Su an projelerim var ama tabiiki atmosferik bir aras yapılması gereken seyler olacak bunlar kat iptalinden sonra hissedilir bişeyler oldu , yazılım , Cai , sprintbooster falan yapıp birakicam sonuçta orijinal turbolusu olan bir araç olduğu icin fazla yüklemek mantiksiz geliyor bana
Scoopu sökmekle çok iyi yapmışsınız gerçekten bu hali daha iyi olmuş .Nacizane tavsiyem http://www.techturkey.com/forum/otom...-vdk-54-a.html
vdk olduğu gıbı intercooler ve kaput kombinasyonuna hastayım yıkım resmen :)
vdk STI ve turbo bir araç bizim oraya koyabileceğimiz bir intercooler yok :)
aracınız çok güzel maşallah :) sorun olmazsa yakıtı hakkında bilgi verebilirmisiniz ortalama :)
Ortalama 500 bin tatlı sert kullanım ,uzun yolda 160-170 üzeri kullanirsaniz ( ben yavaş suremedim) 450 yakıyor , sehir ici asırı sakın 370 gördüm . Sehirici cok agresif 600 yakıyor ki hiç gereksiz isler onlar :) 97 oktan benzinle kullanilmistir.
Maşallah kazasız belasız...
makinanın son halini makina ile çekeceğiz caming suuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn =)