GÜNCEL RESİMLER SAYFA 3'TE
Yeniden vtec; hondasız olmuyor dedik yine vtece devam amatör bi kaç resim atım dedim siteye bi kaç dokunuşla daha güzel olacak inş. şimdilik bunlar yeterli heralde maşallahları eksik etmeyelim .
![]()
GÜNCEL RESİMLER SAYFA 3'TE
Yeniden vtec; hondasız olmuyor dedik yine vtece devam amatör bi kaç resim atım dedim siteye bi kaç dokunuşla daha güzel olacak inş. şimdilik bunlar yeterli heralde maşallahları eksik etmeyelim .
![]()
eski vtec aracımın rengi çok sevıyorum bu rengi hayırlı olsun allah kaza bela vermesın çok güzel.
DRİLL
Dr.Ecu
kazasız belasız kulanırsın ınasallah
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Masallah kardesim gule gule kullan simdi Orhan abiylede onu konustum hem bi aksam araclari deneyelim hemde guzel bi fotograflarini cekiyim dedim sende katil, k.kaanda gelir herhalde tuncay abide gelir
Konuya baktimda butun vti sahipleri burda![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye