Zevk meselesi arac sahibinin icine sinmisse gule gule kullansin bence gereksiz bukadar araba basmak ne cukurdan gecer ne kasisten avrupada yasasak neysede TR de arabayada yazik kendimizede bu yollar adami bel fitigi eder valla :D
Printable View
Zevk meselesi arac sahibinin icine sinmisse gule gule kullansin bence gereksiz bukadar araba basmak ne cukurdan gecer ne kasisten avrupada yasasak neysede TR de arabayada yazik kendimizede bu yollar adami bel fitigi eder valla :D
Abi senin accente nolmuş ya oda yerlerdeydi. :) maşallah kartala.
Masallah...
Maşallah görüntü çok güzel de acaba sekmeden iç organlar değişiyormudur die merak ettim :)
yazık olmuş ve hiç yakışmamış
harbiden goruntu olarak guzel ama 1 video patlatsaniz super olur :)
kaan kardeşim üniversiteden beri muhabbetimiz var tam ruh hastasısın :) basıklık konusunda :)
Helal şahane olmuş.motor kulaklarinida az yukari kaynattirin karter yukselsin. dahada basarsiniz bu sayede. dahada basigini gormek isteriz saygilar!!1!bir!1 tura gerenk yok yengece duz gitmeyi ogretemezsin zaten ;)
Basıklık güzel bişey araca yakışmışta ama arabanla istediğin zaman istediğin yere gidemiyosan o kadar basıklığa hiç gerek yok :):)
yok artıkın :)) ya tamam ben düşünüyodum basmayı da bu kadar değildi :D ayrıca zaten böyle yapsak ne garaja gireriz nede garajdan cıkarız,mahalleye bile giremem yani :D hiç gerek yok :D
Çok iyi ya arkaya ofsetli bir jant Adanalı olabilir demde ama olsun. Hafifte bir camber. Dediğin tampon of of 10 numara olur. Ama onler teneke kalmalı. Maşallah Allah kazadan saklasın çukurları sürmeden geçmeyi nasip etsin. İzlemek bile yeter bunu :D
Yaysız Kartal maşallah ya :D
biblo niyetine kullanmalık olmus bu kadar dip basık oldumu benm gözüme hos gelmiyo 2-3cm yuksek daha tadında olur kullanılabilriği artar hem
biraz basık olsa güzel olurmuş :D:D
doğan tamponun ne farkı varkı? benim bildiğim sadece sis yuvaları ve yıkama aparatının delikleri var. boyut v.s farkı yok.
Yuh air bile bu kadar basmıyodur herhalde :D
Şaka bir yana çok başarılı olmuş maşallah diyelim :)
duydukki araç sekerken içerde dili kopanlar olmuş :hahaha:
Bunuda gördük yaa tamam dır :D:D şaka bi yana maşallah cesaretlı basılmıs araç yolda giderken görmek isterım
maşallah. ama ön taraf azıcık yükselse iyi olur
maşallah kazasız belasız sürünüyor resmen :D
Siz stanceworks fotolarına baktınız sanırım ama onlarda havalı süspansiyon var :D yay yok diyince bende coil felan zannettim,direk yokmuş :D
cok yakında karterı catlatırsınız gibime geliyor önden cok az olsa yükseltmeniz lazım bence
ön lastikleride biraz inceltin sağa sola dönebilesiniz bari
ben olsam 1 bakla keserdim önle arkayı aynı yapardım falan filan
ön camada "okumadı sürünüyo" yazda bari tamamla işi kardeşim maşallah değişik olmuş :)
maşallah çok güzel olmuş kartal evrim gecirmiş cidden :)
allah sıkıntı vermesin.
Kazasız belasız öncelikle, zevktir lafım yok ;
Modifiye güzel , basıklık heleki dahada güzel. Ama bu tofaşların aerodinamiği 16' jantlara bile uyumlu değil orası surtuyo burasına dokunuyo vs. Arabayı bassan gergiden ses geliyo davlumbaza sürtüyo falan filan. heleki bu basıklıkta sen bi asfalt kasise , yada bi yol çalışmasına denk gelde döreyim seni :D (inşallah rastlamazsın )
tu 5333 gibi sadece fuar şov amaçlı zevk verir bu araç. binmeye kalksan hem binene hem arabanın kasasına eziyettir bence ;)
noluyor böyle olunca? Dikkat mi çekiyor araç veya yol tutuşmu artıyor ? :) tek kelime eziyet başka birşey değil
Kızmayın da bu kadar eziyete değecek bir görüntü yok bence araçta. Güzel bir jantla, tadında bir basıklıkla çok daha güzel olabilirdi...