basıklıkta ıddalıyız dıosunuz bılmem duydunuzmu DUK plakalı tofası benım cektıgım foto kıbrıt kutusu kadar asagıda ondada yay yoktu
![]()
basıklıkta ıddalıyız dıosunuz bılmem duydunuzmu DUK plakalı tofası benım cektıgım foto kıbrıt kutusu kadar asagıda ondada yay yoktu
![]()
1.Kartalda iddalıyız dedi kaan kardesımız..
2.Bizim şuan lastik havalarımız 34'iken bu basıklıkta bilmem anlatabiliyormuyum..?
3.Yazılanları iyi oku..
ben burda kotu bıseymı dedım bı foto paylastım senın yazdıgın cevap hıc olmadı
'3.Yazılanları iyi oku..' bu nedır ya nasıl bı cevap polemık yaratmayamı calısıyorsun ben sadece bı foto paylastım sana tavsıyem mesajına ne yazıcagını 2 kere dusun![]()
teşekkurler
dahada ınerde vakıt yok ugrasmaya
vıdeoda gelır
amac ztn 215 tabanla ındırıp kullanmaktıtesekkrler
teşekkurler
yayları üstünde olan araçları pek sevmeyizyaylarla takozlar pek işimize yaramıyo
saolun tesekkurler aynen öyle ztn
inşallah saolun
eyw saolasın devam
teşekkurler
DUK ta bu pıyasadan aracı bılıyoruz masallah kazasız belasız
tesekkurler inşallah![]()
ben onu bunu bilmem bunu karşına alıp eline çekirdeğide alıp çitleyip çitleyip izleyeceksin zaten gezemezsin![]()
yay çıkarmak çok saçma geldi bana sonuçta arabanın esnemesi lazım bu iş için coilover kullanabilirdiniz yada havalı süspansiyonama maşallah güzel görünüyor
![]()
tesekkurler arkadaslar..
basıklı mı 10maşallah çok güzel duruyor
![]()
My Garage
1 38 FH 839 İndigo 106 Gti
2 38 EK 188 Opel Vectra A
3 06 MMP 69 Cıvıc ej9 1.4
4 38 SE 799 Şeytan Kırmızı 106 Gti
5 38 BB 078 106 Quicksilver Yellow
6 06 YUF 45 w124 E 200 Grey
Pehh fil oturmuş gibi duruyor..bu site hiç iyi örnek olmuyor
Maşallah ne diyelm temizleyip eve koyun masa niyetine açık büfe yaparsınız tepesinde![]()
şöyle bir durum var basık araç seviyoruz hepimiz. Fakat ben ön 3 arka 2 kestiğim halde arkamda biriken trafikten rahatsız oluyordum ister istemez içi gidiyor insanın ve yavaş gidiyorsun bu araçla ne kadar hız yapabilirsin ne derece arkadan basılan korna seslerine dayanabilirsin Allah akıl fikirden önce sabır eylesin hepimize. he görüntü 10 numara oraya kesinlikle katılıyorum![]()
Dip basık bu olsa gerekHelal olsun senın accentı de bılıyorum sağlam aractı ama sımdı aracı eski halıne cevırmıssın heralde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)