Maşallah kazasız belasız sürüşler. :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız sürüşler. :)
advan rg2 17" çok iyi olur bence fiyat olarakta makul. sıfırı 800-900 civarı 2. el 650 den başlar :)
çok da yakışır
o.z superturismo 1.sınıf replikası ilanlarda vardı. birebir . fiyatıda uygundu sanırm.
teşekkür ederim :)
geçmiş olsun ( has been banned :D )
kardeşim valla olur neden olmasın ne kadara malolacağını öğrenelim o halde çünkü astarı yüzünden pahalı muhabbeti oluyor :D olmadı kapı kolları siyah kalır aynaları piano black kaplarız sonra jantlarda koyu renk olur taş gibi olur :)
Ona baktım ben aslında güzel jant ama gp ye her jant gitmiyor birde kolları çok ince acaba yakışır mı nasıl olur hiç bilemiyorum :) ama type r lara fena gidiyor :D
17 inc miydi ? birde ağırlıkları neymiş onun ben bakayım bi forumda örneği vardı tek kapı beyaz gp ye gun metal takmışlardı güzel olmuştu
o ilanı bulamadım fakat bu jantlar senin arabana cok yakısır.
http://www.techturkey.com/forum/akse...roxes-t1r.html
http://www.techturkey.com/forum/akse...k-oz-jant.html
Maşallah istediklerini iyi bir şekilde düzene koyup uygularsın inşallah..
Maşallah bizdede vardı güzel arabadır grande punto :)
Aynaları ve kapı kollarını maviye kaplayabilirsiniz ama beyaz te37 lerin arasında gözüken mavi kampanaların olursa :)
dostum italyanin ayagina italyan gider...
oz olur, sparco olur.. pista olur, superturismo olur, ultraleggera olur..speedline tarzi bisiler de uyar..
teşekkür ederim işte elime para geçtikçe herşeyi yapacağım :)
kapı kolları beyaz ama aynalar mavi olursa süper olabilir :) hem herkes kırmızı yapıyor mavi de çok hoş duruyor ki canlı olarak başka araçta görmüştüm :)
te37 de seçenekler arasında ama nasıl olacağına dair şüphelerim var :)
oz ultraleggera beğeniyorum ben aslında ama tuzlu :)
speedline dan kastın böyle bir jant mı ?
http://www.urquattroshop.de/Media/Sh...shop_gross.jpg
Allah kaza bela vermesin MaşAllah.
kazasız belasız sürüşler
Maşallah. Yan aynalar ve kapı kolları gövde rengine boyatmayı düşündünüz mü?
Maşallah Allah kaza bela vermesin..
Aracı hürriyet taraflarında görmüş olabilir miyim ?
Evet düşünmüştüm hatta boyatmaya gidip anlaşmıştım sonra astarlı boya atamıyoruz demişlerdi iptal etmiştim malesef.
Aynen kesin görmüşsünüzdür ana cadde üzerinde oturuyorum genel olarak cadde üstü duruyor nostaljinin yanında oturuyorum tarım il müdürlüğü çarprazında stock halde görebilirsin yalnız artık :)
teşekkür ederim bu arada
Aynen nostaljinin tam arasında caddeye doğru park halinde gördüm bikac kez :) :) Havaalanı tarafında oturuyorum bende :)
maşallah çok güzel araç anılarımı canlandırdı bi anda =) ilk puntomu hatırlattı..
http://img805.imageshack.us/img805/7233/31082009188.jpg
maşallah güzel ilerliyor
Edit : bbs rs'ten vazgeçtin demi :D
Oho çoktan vazgeçtim alsaydım te37 alırdım çok araçta var ama tatlı :)
Orjinale döndüm coilleri sattım artık Almanya'ya yerleşmezsem alacağım araca epey şey yaparım diye düşünüyorum buna bu şekilde binmeye devam :)
1.5 - 2 hafta daha buralardayım aksi durum olmazsa haberini bekliyorum :)
gecen gördüm arabayi yaylari nie söktün leylek modu olmuş :D
bu arada yayları sökeli çok olmuştu coil vardı araçta :) 4 parmak canavar gibi giriyor valla hehe :D
ya yaş ortalaması biraz büyük kadınlarla gezince sıkıntı oluyor herkesin aracı var dert o değilde işte bindiklerinde artık sinirim bozulmaya başladı bu niye böyle neden altı vuruyor neden zıplıyor vs. + yurt dışına yerleşme olayı da var ne olacağı belli değil ondan şimdilik böyle bıraktım.
maşallah cok tatli duruyor..
nasi ta lar ile bu basiklikta konfor ne alemde?
daha önce grandemde hr 50 40 kullanmiştim ona nazaran bi degerlendirirmisin??
Teşekkürler puntodaşım :) Evet hatırlıyorum 50 ye 40 tılar hatta yanlış hatırlamıyorsam yayları ben satın almıştım :) Hatta Tarabya'dan kuzeni göndermiştim :)
Valla eibach kullandım at çöpe. H&R 50mm benzinli kullandım güzel bastı ama hala leylekti ve aşırı sekiyordu. T.A.ları taktım baştan çok gözüm korkmuştu herkes çok seker demişti ama cidden coilover farklı oluyormuş öyle böyle zorlamadım arabayı takla atmamasına hayret ettim. Sekme vardı ama öyle aşırı değildi hrden fazla bastı onun kadar sekmiyordu.
Maşallah duruşu 10 numara :)