Araç orjinaldir... 50 bin km bakım kuponu bile durmakdadır... değerine bilene satıladabilir...
![]()
Araç orjinaldir... 50 bin km bakım kuponu bile durmakdadır... değerine bilene satıladabilir...
![]()
o paspaslardan kurtulmanız dışında yapmanız gereken birşey yok bence deorjinalliğinin korumanız dileğiyle maşallah
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Sizin yaptığınız vs.vs. tüm aksesuarları sökünüz , Aracı kaldırıp ok gibi durmasını sağladıktan sonra resim ekleyeniz, Maşallah kalem gibi
Direksiyonu da orjinal bulursanız çok daha güzel durur.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Halı paspas gerçektende iyi olur kırmızı hiç yakışmamış maşallah..
Arabanın hatları düzgün , fakat lokal boyalı derken , cünkü kapıları çamurlukları falan biraz dolu duruyor
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Gözümü tırmalayan bi kaç şy var ama çözemedim tam olarak. basıklıgındanmı tırmalıyor çözemedm
bir takım sıfır stop bir takım sıfır ön panjur ve far ile cok cok güzel olacakdır.
eklediğin stckeleri falan sökersen hoş olur. bide bu arabalar basıkdan ziyade yüksekken daha güzel daha klasik duruyor.
maşallah.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
araba çok güzel düşürülmesi aracı biraz basitleştirmiş bence , maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel.
Nacizane tavsiyelerim; aracı yükseltin, jantların kırmızı olması göz tırmalıyor ve TR'siz plaka çok güzel olur. Kazasız, belasız.
Araç çok güzelde kötü tarafı nacızane yorumum çamurluk sınyallerıne naptınız öle yaaa![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşallah tek t-stop sorunlusu ben degılmısım sıtede cok sevındım yalnız camurluk sınyallerı orjınal yukseklıgı dıreksıyon marşpiyel felan orjınal olsa cok daha alımlı olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)