Hepinize yorumlarniz icin tesekkur ederim iyi koyu elestrelireniz icinde dikate alicam hepsini tekrar danisicagm kisiler aklimda simdiden iyi forumlar tesekkurler
Printable View
Hepinize yorumlarniz icin tesekkur ederim iyi koyu elestrelireniz icinde dikate alicam hepsini tekrar danisicagm kisiler aklimda simdiden iyi forumlar tesekkurler
Helal olsun.basarili.onemli olan yapılmayanı yapmak.masallah
enteresan....
Masallah. Araç çok güzel yapılmış.
-aracınız çok güzel gerçekten böyle bir sunny görmemiştim nasıl yaptınız anlatırmısınız biraz ?
:D
kazasız belasız bin abicim :)
maşşalahkardesım kazasız belasız. guzel olmus emeggıne saglık. kım var kalede araba pıyasasını kım kovalıo fındık serkan beyaz cıvıc cem falan vardı guzel tescolar vardı 2007 2009 arası tesco pıyasası hızlıydı garajın orda vardı bı mekan orta yaslı bı sahıbı duruyolarmı onlar
Maşallah kazasız belasız
Findik serkanda tuning dukkani acti Fs tuning:) garajn orda alaaddin abimiz var hala demet oto aksesuar:) cem abimiz arabayi satti giyim dukkani acti bmw aldi satti smdi guzel bir vtec es yapic bakalm onada nasipse hizlanmayada devam ediyor bende sinanin kardesiyim yesil dogan 17 et 206 sonra 206 gti vardiyanliz bn sizi cikartamadm yabancisa gelmiyor isminiz tesekkrler yorumlariniz icin iyi forumlar saygilarimla..
Valla bende çok beğendim maşallah. :)
Burgazda ışıklara gelmeden sağda duran araç sanırım bu her geçtiğimde gözüme ilişirdi :) maşallahı var
valla helal olsun, hertürlü yeiliği takip etmiş ve uygulamışsın, aracın kondisyonu ayrıca çok hoşuma gitii, iyi günlerde kullan ;)
Maşallah kazasız belasız...
aracını şu halde bi daha çok beğendim :) maşallah dede yadigarına :)
http://i45.tinypic.com/2u8e9op.jpg
masallah verilen emeğe değmiş..
Güzel araç
oo kimler gelmiş :)) aga o kadar dedim tech e üye ol sonunda olmuşsun yani,emektara da maşallah her köşesinde emek var her haliyle başka güzel,kazasız belasız cezasız.. ;)
vaaay kimleri görüyorum burda :) kardeşim allah kaza bela vermesin dedeye maşallah iç mekan fotolarıda çek bence içi daha güzel :)
Öndeki intercooler aksesuar mıydı yoksa bir ara motora girildi mi?
Maşallah araç resmen ergenliğini geçirmiş de büyümüş. Çok güzel olmuş.
cok guzel arac emek verılmıs madem guncel foto ısterız :D
maşAllah kardeşim aracın çok güzel bende özellikle içini çok beğenmiştim, ilk zamanlar burgazda görüyordum ama hep uzak mesafelerden ne güzel yapmış integrayı diyodum taa ki fikolar nissan diyene kadar :) çok emek var maneviyatı zaten tartışılmaz dededen yadigar, kazasız belasız evladiyelik olması dileğiyle kardeşim ;)
Maşallah Çanakkale'de bol bol görüyorum bu aracı cidden gösterişli araba emeğine sağlık :)
maşallah emeklere deymiş çok güzel
nur içinde yatsın dede sağlam emanet bırakmış...
egzosun üstündeki etiket güzelmiş