- Güzel Yapılmış Bir Araç Her Gün Görüyordum Burgazda'+ Aynı Okuldayız Kazasız Belasız :=)
Printable View
- Güzel Yapılmış Bir Araç Her Gün Görüyordum Burgazda'+ Aynı Okuldayız Kazasız Belasız :=)
Zaman zaman belediye is merkezinin oralarda goruyordum, masallahi var aracin. :)
Hepinize yorumlarniz icin tesekkur ederim iyi koyu elestrelireniz icinde dikate alicam hepsini tekrar danisicagm kisiler aklimda simdiden iyi forumlar tesekkurler
Helal olsun.basarili.onemli olan yapılmayanı yapmak.masallah
enteresan....
Masallah. Araç çok güzel yapılmış.
-aracınız çok güzel gerçekten böyle bir sunny görmemiştim nasıl yaptınız anlatırmısınız biraz ?
:D
kazasız belasız bin abicim :)
maşşalahkardesım kazasız belasız. guzel olmus emeggıne saglık. kım var kalede araba pıyasasını kım kovalıo fındık serkan beyaz cıvıc cem falan vardı guzel tescolar vardı 2007 2009 arası tesco pıyasası hızlıydı garajın orda vardı bı mekan orta yaslı bı sahıbı duruyolarmı onlar
Maşallah kazasız belasız
Findik serkanda tuning dukkani acti Fs tuning:) garajn orda alaaddin abimiz var hala demet oto aksesuar:) cem abimiz arabayi satti giyim dukkani acti bmw aldi satti smdi guzel bir vtec es yapic bakalm onada nasipse hizlanmayada devam ediyor bende sinanin kardesiyim yesil dogan 17 et 206 sonra 206 gti vardiyanliz bn sizi cikartamadm yabancisa gelmiyor isminiz tesekkrler yorumlariniz icin iyi forumlar saygilarimla..
Valla bende çok beğendim maşallah. :)
Burgazda ışıklara gelmeden sağda duran araç sanırım bu her geçtiğimde gözüme ilişirdi :) maşallahı var
valla helal olsun, hertürlü yeiliği takip etmiş ve uygulamışsın, aracın kondisyonu ayrıca çok hoşuma gitii, iyi günlerde kullan ;)
Maşallah kazasız belasız...
aracını şu halde bi daha çok beğendim :) maşallah dede yadigarına :)
http://i45.tinypic.com/2u8e9op.jpg