Kazasız belasız maşallah.Bu araçlarda mantzel çok şeyi değiştiriyor. :)
1.4 corsa coupe'm var 98 model,mantzel,chip,K&N filtre ve abarth egzost ile ciddi anlamda fark var.Tam şaka makınası oldu :)
Printable View
Kazasız belasız maşallah.Bu araçlarda mantzel çok şeyi değiştiriyor. :)
1.4 corsa coupe'm var 98 model,mantzel,chip,K&N filtre ve abarth egzost ile ciddi anlamda fark var.Tam şaka makınası oldu :)
eski corsa GSI sahibi olarak , harika duruyor , maşallahı var ...
emme,filtreden sonra dyno isteriz bilesin :)
yazılım olsa daha tatlı olur çünkü mantzel fakire düşürür diye okumuştum ;)
Bende 5.ci c16 gsi ımı boşaltıp satıp bunu aldım ;) üzerindekileri buna geçirdim (yay amortisör, emme ve filtre kiti) yani şuan tigranın üzerinde. headersın flanşı (c16xe) farklı olduğu için alamadım.
Evet fakire düşürüyor, wideband'ım var SAFC Select (avrupa araçlar için) arıyorum.
maşallah kazasız belasız
Allah kimseye kaza bela vermesin
bu arada orjinal kasetçalarınıda buldum taktım :)
Maşallah çok temız tigra..
Maşallah güzel araç kazasız belasız
kafadan çok iyi duruyo.. ve fotolara bakılırsa baya toplamışsınız aracı :)
maşallah dıyelım ozaman ;)
Maşallah, zamanında Tigralar epey rövaştaydı :) Bu araba bi farklı güzel duruyor..
Kocaman MAŞALLAH.
Maşallah arka kırmızı plakalık bozmus sankı arabayı
arka tarafda düşşe daha iyi olmaz mı
dostum aracın cok dehset duruyo ozellıkle on kısımdan gule gule kullanman dılegı ıle ;)
bı sorum olacak GSİ 'ım için mantzel manıfolt nerden bulabılırım acaba yardımcı olabılırmısın ?
normalde hiç sevmem tiğraları :)
Ama senin tigra cidden mükemmel olmuş çok şahane duruyo allah kaza bela vermesin :)
ilk kez bi tigrayı beğendim maşallah elinize sağlık...
Aydin kardesim askerden geldigin belli oluyor.. Masallah makina 10 numara olmus .. Degisik makinalar yapmayi seviyor ve basariyorsun kardesim emegine saglik.. ;)