30 mm var mı fark
Printable View
30 mm var mı fark
aracı sevrise göötürdügümüzde işlem yaptırmıştır birazcık ve böle olmuştu ama tam olarak ne yaptıkları konusunda bi bilgim yok ama amortisörleri yayları ellemeden düşüyormuş birazcık galiba o şekilde fakat konforda yol tutuşunda vs. hiç bir sorun ve problem yok göremedm şu zamana kdar yani.
Araç elegance fakat ön panjur avantgarde'ın panjuru.. birde araçta sanırım avantgarde'ın yayları mevcut.. Araca Maşallah bu arada.
alçaklığın sebebi avantgarde süspansiyon takılmış olmasından dolayı olabilir. jantlar da orj. 15" zaten sanırım w140 jantı takılmış. ama bence daha da güzel olmuş...
dedigim gibi neyin takılıp söküldügü konusunda bir bilgim yok fakat panjur ve jant aldımızda bu şekildeydi sonradan yaptıgımız tek şey az da olsa alçaltmak oldu .
Hayırlı olsun.
Panjur orjinal olabilir. Bazı Elegance'larda Avantgarde panjurunu çok gördüm. Fakat araçta bi Avantgarde düşüklüğü var.
Yalnız jantlar kesinlikle değişmeli. Üstündekiler bir önceki kasa olan W124 E Serisi'nin jantları. İmkan varsa ve bulunabilirse direk makyajlı kasa W211'in Avantgarde jantları takılmalı derim. Bu kasaya da felaket yakışıyor.
hay agzın bal yesin abi :d Cem abinin dükkanda görmüştüm birtane Avantgarde jantı onlara bakıcaz 16 inç .
Umarım aynı jantlardan bahsediyoruzdur.:)
Benim dediğim jantlar şu aracın jantlarından.:icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/foto...-photoart.html
Yok abi bunlara baktımda bir iki yerde gördüm araca takınca içerdeymiş gbi duruyor yada bana öle geliyor ondan hoşuma gitmiyor ben kendi orjinal avantgarde jantlarından bahsediyorm :)