ewet yeni yapıldı zaten sinyal iptali bizde 2004 tamponu koymayı düşünüyoruzda şimdilik değil para kalmadı valla harcaya harcaya kısmetse yazın alıcaz bi 2004 tamponu :icon_tup:
Printable View
Masallah, kazasız belasız ;)
Güle güle kullanırsınız inş..
maşallah Tv ye çıkmıştı bi ara bu araç :D jantlar böle çok daha iyi olmuş bi 04-05 tamponu ister...
maşallah..
hoşgeldin kardeşim
kazasız belasız binmen dilegiyle cok guzel duruyor araba
araba baya deişmiş ya resmen evrım gecırmıs valla
Plakalık doldurma + boya ne kadar tuttu ?
STP üstad arabaya elinin değdiği belli çok güzel olmuş , 2. JDM jantlı CTR oldu :)
Maşallah , kazasız belasız , güzel günlerde inşallah.
Ben arabaya sadece plakalık doldurma ve boya yaptırmadım daha başka bir sürü şey yapıldı komple fiyat verildi yani parça parça kaç para yaparlar bilemiyorum ama parça başı boya 130-150 ytl arası plakalık dolumu ne kadar tutar bilemiyorum sen 250 yi gözden çıkar (+-) olabilir
Maşallah...
maçkada bi art oto iç dizayn firmasında görmüştüm en son.. yine bu haldeydi.. gerçi fotodakilerden daha basık duruodu.. maşallah kazasız belasız..
ewet alcantre yapılıyordu içi , arabada 5.5 luk eibach yay var bayağı düşük zaten, resimlerde araba boş içine bindiğimiz zaman çok fazla düşüyor ***** ist yolları daha düşüğünü kaldırmıyor bu haliyle bile zor kullanıyorum ev-iş arasındaki bütün çukurları ezbere biliyorum...
maşallah kazasız belasız güzel duruyo beyaz jantlarla.