maşallah benim arabadan fazla duman atanda varmış :)))
Printable View
maşallah benim arabadan fazla duman atanda varmış :)))
teşekkürler :)
amin cümlemize :)
kesinlikle :D çok sağol :)
inceldiği yerden kopsun :D
eyvallah :)
başarılar şimdiden :D
Allah daha da fazlasını nasip etsin :))
maşallah maşallah mal gergin :) bi nazarlık asalım buna ;)
maşşallah maşşallah, kazasız belasız kardeşim, mükemmel bi araba.
Aynen ilk resimlere bakmışım :)
1,7 bar şehiriçi gündelik huzur spec. 2 kişi (170 kg) gülle 406 jantlarıyla bir video çekeyim dedim, yakıt ve basınç kısılmıştır, tamamen keyfi çekilmiştir, kıstas ölçü vites atışı vs aranmasın. Rollinglerde 2 bar üstü kullanıyorum, İzleyen ve maaşallahlarını esirgemeyen herkeze çok teşekkürler :)
http://www.youtube.com/watch?v=EQMGrXGpex4
maşallah gayet güzel hızlanıyor
çifte kumrularda görmeye başladık araç gecelerde :D maş. ya kazasız belasız biçok kişinin merakına konu olan bı aractı.
şuan speclerde bi değişiklik varmı ?
şanzıman baskı balata problemi yaşıyomusun ?
bi ara emre yazmıştı buraya sanırım. 30tl ye 150km giidyorum demişti yoğğğ a.... dediydim :D şuan yakıt durumları nedir mesela ?
MaşAllah güzel araç Allah kaza bela vermesin bence tamponları gövde rengine boyamalısınız daha güzel görüneceğine eminim :)
Maşşallah Suphanallah alet gergin , bebek , çiçek , matkap mübarek :D
masallah :)
teşekkür ettim basınca göre fena değil, saç jantla epey fark eder , 2 de 3 te çok sarıyor lastik almam lazım
aynen cuma geceleri otobanda sessiz sedasız yapıyoruz bişeyler ama o zaman 2 bar üstüydü :) baskı balata fln hiçbir problemim yok gündelik bir araç kadar rahat :) yakıt şehir içi 22 kuruşlardayım son zamlardan sonra, şehirdışı 20 kuruş altı
seninki ağır kaçar bana:D
olabilir de ilgilenemiyorum zamansızlıktan kozmetik işlerle, teşekkürler :)
sağol canım :D
maşallah hızlı dizele yeri her zaman ayrıdır bu arabanın maşallah kankacım yaz gelsinde yeni setup yapalım artık :)serdar pampa toja maşallah diyorum daha bişey dmiyorum anladın sen onu 4. vitesi 2 sandım :D
maşallah ALLAH kaza bela göstermsn kanka :)
maşallah allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
bu araca yazılımdan başka extra ne yapıldı bir listesi varmı 1,4 hdi 207 ye uygulayabilirmiyiz aynı işlemleri