Teşekkürler, hemen bakmıştım ama yok gibi gözüküyor.
Printable View
Maşallah güzel araç
Aracınızı bir kez Aydoğanlar'da görmüştüm. Maşallahı var. Galiba Ali Kufatec'i sizin için sormuştu? Fiscon Bluetooth kitlisini mi aldınız?
Bir ara yüz yüze görüşmek, tanışmak da nasip olur inşallah.
hayırlı uğurlu olsun hakan abi güle güle kullan
maşallah kazasız belasız sürüşler..
Masallah sahane gercekten kazasiz belasiz
Hakan abi masallahi var aracinin satma sakin aracini 2 yil kadar ben alacam astradaki proje bitince :))
Maşallah Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullanın
Aynı şeyleri yapmışız o zaman; sonradan bixenon far ve orjinal 10-12 pin soket :)
Far yıkama da yaptınız sanırım, tamponda kapakları mevcut da :)
Ben de bixenon far ve ardından far yıkama sistemini yaptım (aracımın konusunda --> http://www.techturkey.com/forum/otom...jetta-mk5.html - farlar vs hepsi yer almakta), bir tek afs sistem kaldı (otomatik seviye ayarı), ona da bütçe çıkışmadığından bıraktım.Siz de mevcut mu acaba otomatik seviye ayarı yoksa siz de far yükseklik ayarsız mı geziyorsunuz ? :)
Aracinizin kasa kodu 8j sanirim, bazi ürünler mevcut ipod baglamak icin yada usb icin olanlari var, tam olarak nasil bir özellik istiyorsunuz ?
Fangio arkadasimizin dedigi gibi mail atalim olmazsa.
Ayrica Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>>
Bu adresten yardim alabilirsiniz Türkiye distrübütörü.
tamam Aslanım inşallah :)
teşekkürler
şimdi sizin konuya bakacağım, far yıkama kapaklarını taktım ama üniteyi henüz takmadım, bazı projelerim var vaktim pek olmuyor o yüzden çoğu askıda kaldı ama bir çok parça elimde mevcut, öncelikle arka diskleri büyütmek için kit aldım, onu takıcaz kısmet olursa yay işi var yazılım işi var, o arada tamponu sökünce far yıkamalarıda halledicem inşallah.
Far yıkama jetleri mevcut o zaman tamponun arkasında, kapaklar takılı olduğuna göre :)
Parçaların çoğu varsa halledilir elbet, arka büyük disk iyileştirmesi çok iyi :) Yay ne düşünüyorsunuz acaba ? Ben bir ara sizin aracınızda bulunan -15mm orjinal yaylardan mı alsam acaba dedim ama, pek bişey değişmez diye Eibach prokit 35mm yaylarda karar kıldım ama bahara kaldı artık montajı.
Bu arada, otomatik seviye ayarı işine girmeyi düşünüyormusunuz ? :)
15mm lik yay hiç almayın derim, benim aklımda da vogtland yada eibach 3.5 cm var, aslında evvelki golf5 140 tsi aracımda eibach 3.5cm kullanmıştım ve çok memnundum ama aracı satarken almadım üzerinden :confused:
otomatik seviye işine pek girmeyi düşünmüyorum aracı genelde tek kullandığım için arkaya oturan olmuyor zaten :D
10 üzerinden 11 :) MAŞALLAH..
çok keyfili bir araç maşallah kazasız belasız günlerde kullanın :)