maşallah 2 araçta harika duruyor AİR'i seviyorum yaa allah kaza bela vermesin..
Printable View
maşallah 2 araçta harika duruyor AİR'i seviyorum yaa allah kaza bela vermesin..
Maşallah.Jantları değiştirmeyi düşünüyomusunuz:)
@KEMALS
Teşekkürler.
Darısı başınıza :)
@emresener
Teşekkür ederim.
İstediğiniz zaman bekleriz.
@Orkun_06
Yazdım aslında ama burası araç konusu, reklam yeri değil diye konuşulduktan sonra konuda fiyat vermemeye karar verdim. O nedenle PM attım size.
@BLuEBoY
Bedevi oysa, TR'deki en ünlü A4'ü olacak. Yurtdışında da çıkar yakında fotoğrafları :)
@Emre D.
Daha iyilerini binersiniz inşallah.
@Kakus
Teşekkürler :)
@diyadin
Teşekkür ederim ilgi ve beğeniniz için.
Titizlik konusuna gelirsek, özellikle bu konuda güvenlik, kalite ve kullanılabilirlik çok önemli olduğundan her şeyin en iyisini kullanmaya çalışıyoruz. Tabii bu fiyat olarak yansıyor.
Fiyat nedeniyle bir çok olumsuz eleştiri de alacağımın farkındayım. Ama araştıran arkadaşlar görecek ki yurtdışında satılan analog kitlerin fiyatına ben aynı kalitede kiti montaj dahil olarak sunuyorum. Zaten bu kalitede bu fiyatlara yapmam da ne kadar mümkün o da tartışılır. Çünkü gerçekten kaliteli yapacağız diye para kazanmayacak duruma geldik. Ama olsun madem bu yola baş koyduk en azından 3-4 arabaya da olsa verdiğimiz fiyattan yaparak, kaliteli bir sistem sağlayacağız.
@E.Bozoglu
Teşekkür ederim.
Kalite açısından istediğimiz üst kaliteyi yakaladığımızı düşünüyoruz. Ama A4 açısından biraz daha inmesi gerekiyor önlerin :)
@car wolf
Sen önce arabayı yürüt de Sedat'ım gerisini hallederiz :)
@Ö.öztüRk
Teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Cümlemize Allah kaza, bela vermesin.
Darısı başınıza diyelim :)
@ERTAN
Teşekkürler.
Aracın orjinal yüksekliğinde iyiydi jantlar ama air olunca aracın havası değişti, jantlar da olmadı.
Bunun çok iyi farkındayım. Hem tarz olarak hem de ofset olarak ihtiyacı karşılamıyor. Bir çaresine bakacağım bir ara. Ama 18'den şaşmam sanırım.
2 side çok güzel. Fotoğraf çekimlerini yapan kimse cidden 10 numara çekmiş. Ellerinize sağlık :)
tt'nin önü 1 parmak kaldırıp aşağıya da bir parmak aşağı alacak mesafesi varsa air candır :) çok güzel olmuş maşallah :)
fotolar duvar kağıdı tadında olmuş çekenin kadrajına sağlık araçlarada maşallah.:icon_tup:
@Met
Teşekkürler.
İlk yaptıran arkadaşlar için poster tadında çekim ayarlayabilirim :)
@wolkanku
Ön istediğin kadar kalkabilir. Orjinal yüksekliğe kadar yolu var.
Arkayı da önümüzdeki ay kısa ve spor amortisör kullanarak 1 parmak indireceğiz.
Tam istediğiniz gibi olacak inşallah :)
@erman.adakale
Teşekkürler.
Fotoğraflara tıklayıp flickr'dan diğer fotolara da bakabilirsiniz.
Bu arada her iki aracın da jantları istediğimiz gibi durmuyor.
Air Ride'tan sonra görünüm tamamen değişti ve jant'a ihtiyacımız olduğunun çok iyi farkındayız :)
Ama işte böyle bir şeyi yapınca paylaşmamak için zor tutuyor insan kendini. O nedenle araçler yeteri kadar iyi durmadığı için kusurumuza bakmayın. İnşallah en kısa zamanda jant olayını da çözeceğiz.
koray 4x4 gözle gelişmeleri takip ediyoruz bilgine
Çok sexsi olmuş Maşallah.
Hay maşallah, sanırım Türkiye'de profesyonel havalı süspansiyon isminin lideri siz olacaksınız,Techturkey'in desteği size fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum,
Hayran kalmamak elde değil :)
Kıyamıyorum kuzuya, kıysam neler yapacağım :))
ben TTyi istiom :) maşallah ikiside şahane olmuş :) peki sadece önlere air yaptırma gibi bi imkanımız olur mu ?
Neden olmasın.
Arkalara neden istemiyorsunuz?
Ayrıca teşekkür ederim beğini ve ilginiz için :)