Maşallah hocam çok delikanlı ve yakışıklı araba :) Allah kaza bela vermesin
Printable View
Maşallah hocam çok delikanlı ve yakışıklı araba :) Allah kaza bela vermesin
kocaman maşallah allah kaza bela vermesin...
Cok tesekkurler amin...
Aslinda bide ekleme yapmak istiyorum benim sadece bende olsun takintim yok cunku gunumuz imkanlari dahilinde hersey herkeste var ama insanin gozu oyle cok doyuyo ki sagda solda gormeye oda beni arabadan sogutuyo zamanla sebeplerden biri...
o nasıl bir haşin bakıştır ya cok iyi duruyor araç özellikle ön kısım :) Allah kaza bela vermesin birde coupe ayrıcalıktır :)
Maşallah...
Kazasız belasız maşallah aracınız çok güzel
Çok güzel gerçekten farklı olduğunu hissettiren bir karoser yapısı var, bende alacak olsam bu motor seçeneği ile tercih ederdim.. İyi günlerde kullanın ama stop lambaları bu şekildemiydi coupelerin? Uzunlamasına yerleştirilmiş LED şeklinde diye biliyordum :beuj:
Düzenleme: Kendi hatamı kendim buldum tabii ki E serisi ile C serisinin coupe lerini karıştırdım :)
Herkese çok teşekkürler...Beğenildiği sürece benimde arabaya aşkım artıyor :)
Maşallah kazasız belasız..
Maşallah kazasız belasız...
Siyahın asaleti :) Allah kazadan beladan uzak tutsun..
Kara oğlandan çok, kara yılan gibi duruyor..:icon_tup:
Mükemmel ötesi bir araç maşallah diyelim. AMG leri de 1.8 oluyor sanırım bunların.
geçenlerde kullanma firsatı buldum..
aşırı keyifli bir araç..
kazasız belasız inşallah..
E den sonra C de efsane oldu :)
Maşallah
Çok güzel bir tercih olmuş, güle güle kullan.
ilerde "zamanında binemedik bu araça" diyeceğim araçlardan.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Yakıt durumunu paylaşır mısın ? Geliştirlen 1.6 yeni tip motoru merak ediyorum performans ve yakıt tüketimi olarak ?
maşallah cam tavan çok şıklık katıyor
Maşallah kazasız belasız
bi jantla çok daha tatlı duracak eminim maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle :)
maşallah kazasız belasız nazar deymesin :)
maşşallah bu kasa guzel ama hacım yuksek olsa bu kasalarda daha bı harıka olcaktı kazasız belasız ınsallah
çok güzel gözüküyor maşallah hayırlı olsun
Harika duruyor maşallah :)
Maşallah Karaoğlana :)
Ben bu kasanın cup ve sedanını çok sevdim hacim ufak olması vergiden avantaj bence mantıklı bir araç tr şartlarında iyi günerlerde kullanın kazasız belasız.