Maşallah beyaz hali daha iyi olmuş kazasız belasız.
Printable View
Maşallah beyaz hali daha iyi olmuş kazasız belasız.
fevkaladenin fevkininde fevkinde:D
Konsol çok güzel olmuş elinize sağlık :)
tesekkurederım ewet dıreksıyondakı logo bagaj kapagındakı logo cok ugrastım onu uydurmak ıcın taslaya taslaya o hale getırdım pıyasadakı logoların cogu 5cm 4cm oldu ıcın bu araca uymuyo bunun kı 5.4cm geldı ıcın ufak kalıyo kenarlar acık cırkın oluyo bende olurmu dıye basladım traslamaya olduda
ebaydan aldımız krom gosterge cercewelerıde geldı hemen uygulamaya gectım ufak bı ayrıntı ama hosuma gıtıı dırek söktüm montajını yaptım simdilk tek foto bana göre gösterge birazdaha üst sınıftakı araclardakı gibi oldu görünümüde hoş
http://a1301.hizliresim.com/15/u/jd2ns.jpg
maşallah araca, Allah kem nazarlardan saklasın, konunun evveliyatını okumadım kusura bakma, ama satmayı düşünüyor musun? kolay gelsin
Yakışmaz diye umuyordum ama beyaza boyandıktan sonra farklı takılan jant cuk diye oturmuş resmen kocaman Maşallah
Maşallah. Daha önce bu konuya yazdım mı bilmiyorum ama hayalimdeki olay gerçek olmuş .
Araç çok iyi maşallah. Bi ara satılıktı siz yeni sahibi misiniz yoksa satmaktan mı vazgeçtiniz
Elinize sağlık maşallahı var.
Birşey gözüme takıldı, ayak pedalları 2 tanemi yoksa ben mi yanlış görüyorum? Manuel vites topuzu varda..