Bayaadir foto eklemiyordum
1996 model 226000 km de
Aem v2
B16b ek9 civic type-r oem piston
egzoz
Bayaadir foto eklemiyordum
1996 model 226000 km de
Aem v2
B16b ek9 civic type-r oem piston
egzoz
.
Eh Artık Daha ne olsun Bende EH VTEC'e kocaman MAŞŞALAH![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Abi ALLAHIN izniyle tanısırız ılla roll yapcak halımız yok oturur cay ıcerız bende bıraz saglık sıkıntıları var tırsıyorum acıkcası su ara rollden ama metın abı falan sızın gıbı guzel abılerımızle tanısmak ısterım.Herkez sanıyor vtec sahıplerı kaprıslı kendını begenmıs bısey dıyorlar da alakası yok etrafımdakı vteci olan abilerim kardeslerım var hepside sizler gibi gormus gecırmıs ınsanlar insallah en kısa zamanda seni tanımak isterim abicim![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Geçmiş olsun rahatsızlığın hakkında biraz bilgim var bi ara bahsetmiştin geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun
vtec olayına gelince neredeyse toplumdan dışlanıcaaz o dereceye geldi
Aslında abartılacak bir araba değil cidden ama insan tutuldumu vazgeçemiyor bizde onlardanız neyapalım
metinlerle toplanınca bi ara gelebilirsen sende gel sadece sohpet muhabbet bende her çıktığımda roll yapmıyorum sevmiyorum aslında ama ortamda denemek isteyen oldumuda kırmıyorum olay bundan ibaret
.
abıcım kocaman masallah yaeh forewer
her ne kadar vtı çekemeselerde VTI işin sonudur nokta.....
![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
34VB2882 Hb Stock VTEC
Teşekkürler arkadaşlar ALLAH herkesin gönlüne göre versin 31 yaşında araba sahibi oldum kıymetini o yuzden iyi biliyorum
Vara yoğa atıp tutanlar birazcık düşünsünler hak verirler
keyif aracı spor araba dayanıklı ve sağlam motoru var ve kendini ispatlamış
keyifle biniyorum
.
İhtiyarın genç arabasına MAŞALLAHALLAH kazasız belasız kullandırsın...
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)