filtre + headers yapınca orjınalliği bozulmuyor ama LPG takınca tüh gitti güzelim araba bitti artık onun işi..! Yahu bırakın bu zihniyeti LPG arabaya bir şey yapmaz...
700 bin kmde hiç açılmamış 0 km den beri LPG li tofaş motoru var... :heyoo:
Printable View
gerçekten MAŞALLAH...Kesin kapalı garajda yatmıştır...
maşallah çok diri görünüyor...
Eyvallah kanka
Teşekkürler :)
Sıkıntı yok abi herkesin düşüncesi başka :)
Teşekkür ederiz
Muştayken kapalı garajda değilmiş boya yanıkları mevcut malesef ki ..
Teşekkür ederiz :)
Sen kalk gel fotoğraf çek :D
psikolojim bozuldu abi gazlı turbolu doğan alıcam en son :D pazar günü balıkesire gittik babamla arkadaşında vtec varmış amcayla konuştum adama stockmu dedim o ne lan dedi haklı :D neyse orjinalmi falan muhabbet 2002'den beri bende benzin koyuyom geziyom dedi iyi hadi gidelim dedik gittik sonuç araba makyajlanmış sunroof açılmıyor koltuklar sigara yanığı koltuk başlıkları yok direksiyonun derisi artık perişan olmuş motor içi boyalı artık kimden aldıysa vakti zamanında hızlıymış heralde aldığı adam hayal kırıklığı yaşayınca psikolojim bozuldu doğanmı alsak diyom :D
maşallah Allah nazarlardan saklasın. :)
Bizde 87 Murat 131 doğan vardı bir zamanlar bu kasa bize uzaydı o tarihlerde :)
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin ;)
Cok cici masallah hayirli olsun arkadasiniza allah kaza bela vermesin
heyt masallah
Renk çok güzel. En sevdiğim renklerden birisi Doğan'larda. Ahh bir de SL olsaymış..:)
maşallah. sticker yapıştırmaya bile kıyamaz insan :)
aynısı bende vardı :) 90 model doğan Lee bu kadar orjinal değildi olsa satmazdım zaten :) hatta şuda en son hali http://imageshack.us/a/img834/5447/doganspec.jpg
hatta en güncel hali bu app plaka boyalar falan yapılmıştı satmıştım o gün :)
http://imageshack.us/a/img811/7683/2...8565756312.jpg
araç sahibi kim tam çözemedim ama bu renk ayrı bir tatlıdır ve bu orjinalliğe binilir yani :) kazasız belasız..
aynı rengin 88 i var dayımda, kasada çürük bol ama motor saat gibi. 150 ye kadar basıyosun bana mısın demiyo. ondan sonrasını deneyemedik korkudan :D