Kardeşim maşallah çok çok iyi son hali :)
Printable View
Kardeşim maşallah çok çok iyi son hali :)
Maşallah kanka bu hali en güzel hali oldu :)
Maşallah, kazasız belasız sürüşler
del sol hayat tarzı olmuş iyi günlerde kullan :icon_tup:
maşallah konu güncellendikçe delsolde güncelleniyor .
takibe devam .
çeki demiri arabayı basitleştiriyor bence tabiki son karar siizin .
- Maşallah Delsol kullanıcılarının bu azmine ve sevdasına hayran kalmamak mümkün değil doğrusu.
- DelSol, Seven ellerde değer kıymet görmeyi hakeden zamanının ötesinde bir araç gerçekten :icon_tup:
- Kazasız belasız sürüşler dileğiyle...
bu honda modelleri arasında değişiklik gösteriyor ayrıca aracın kaputunda işlem varsa ve macun vs ile ağırlaşmışsa yine değişiyor ama 92 00 model civic delsol ler için uzunluk 50 cm çok güzel bir pozisyonda duruyor 200 300 N arasında aracına göre değişiyor benim delsolün 250 mesela 300 N üzerinde kaput kapanmaz...
teşekkürler
şef deme öle ya bunlar çok uzun süre zarfında olan uygulamalar ama biliyorsun boş durmayı sevmiyoruz yaptık yine birşeyler :D körfezde ne var abi haberim yok konuşalım bunu beraber gideriz.
sağolun
yok yok değmez bu ortamda kimsenin gözü kimsede kalmaz hepimizin arabaları güzel ve özel sağolasın :)
sağolun..
teşekkürler :)
çeki demirleri zaten üstünde değil foto çekimi için taktım söktüm
sağolun.
imkansız diye birşey yok aslında az cesaretiniz oldumu yapılmayacak iş yok inşallah allahın izniyle bu ivmeyle devam etmek istiyorum çok sağolun...
sağol kardeşim :)
kanka adresi biliyosun ne zaman istersen gel senin benim yok :)
sağolun...
eyvallah kardeşim çok sağol senin makineyide yapacağız zamanla olucak :)
sağol kanka :)
sağolun
biraz öyle oldu gibi :)
çeki demiri hiç durmadı araba üstünde sadece foto çekme amaçlı üstüne koydum sağolun...
sağolun farklı araba biraz özel ilgiyi hakediyor :)
Maşallah çok çok iyi..
İlker Maşallah. Güzelleşmiş iyice. :)
http://i.imgur.com/kffHIKu.jpg
Bu resim aşırı hoşuma gitt en sevdiğim delsollerden biri maşallah nazarım değmesin çok çok güzel duruyor
Maşşallah cok can alıcı kazasız belasız :)
Bu arabaya ne zaman baksam kendımı ***** sıtede delsol ararken buluyorum =) masallah cok guzel aracınız alırsam eger sızın aractan feyz alıcagım cok sey olucak
sağolun
sağolasın serhatım
sağolun :)
teşekkürler
tabiki alırsanız delsol bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım... çok sağolun
ufak tefek değişikliklere devam ompden sıkıldık artık değişim zamanı
Nardi direksiyonumuda taktım.
https://farm1.staticflickr.com/732/2...c7122b00_b.jpg
https://farm6.staticflickr.com/5758/...42991a4e_b.jpg
Her gün daha iyi oluyor maşallah
ahh ahh bende istiyorum nardi ama fiyatları çok uçuk
İç aydınlatma olarak satılan ebayda güzel kadranlar var.Apaçiye kaçmadan çubuklu bişeyler bakabilirsiniz güzel olur :)
Masallah harıka bı delsol emegınıze saglık
İlker son hamleyi yapmayaydın iyiydi be :) :)
Kırmızı dikişli spec iyidir, el freni vites körüğü de umarım yakın zamanda bu kervana katılır :)
ılker herzamn soylerım delsol un harıka :)
maşallah dün körfezde gördüm kaput kaldırma harici çok güzel gerçekten :)
ilkerim valla kardeşim efsane oldu hani yurt dışında da bölesi yoktur maşallah maşallah
sağolasın tayfun zaman buldukça uğraşıyorum ama çok kısıtlı zamanım malesef bu kadar oluyor :)
nardi gerçekten benimde hayalimdi gerçektende çok iyi bir tercih yapmışım her direksiyona geçtiğimde birkez daha aşık ediyor kendine parasının sonuna kadar hakkını veriyor :) yada psikolojikte olabilir bilemedim şimdi:D
iç aydınlatma derken kadranmı tavan lambasındanmı bahsettiniz?
çok sağolun...
yapmak zorundaydım :D ama daha bu zurnanın son deliği değil kafamda bir iki şey var daha evet ya vites körüğümün derisi yeni ama dikişleri kırmızı değil elfreni ve vites körüğüne bir el atmam lazım dediğin gibi sağol tekrar...
sağolasın muratım :)
kaput kaldırma yapmam gerekli duruşu herkesin hoşuna gitmiyor hatta her çıktığımda önüme atlayanlar oluyor kaput açık kaput diyorlar ama bence güzel duruyor ve işlevsel olarakta benim aracım için gerekli çok sağolun...
sağolasın sercanım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte yeni birkaç işlem var parçaların bir kısmı geldi hepsi gelsin güncelleme yapacağım...
Abi konuyu güncelleyince yeni fotoğraflar yeni şeyler vardır diye heyecanla girdim hüsran.
Maşallah tekrardan Allah kaza bela vermesin.
tam istediğim gibi yapmışsın artık bana bırakabilirsin adamım :)
Maşallah emeğinize sağlık
Maşallah kazasız belasız :)
abi daha olmadı biraz daha zamanı var :)
http://i.imgur.com/468dlyq.jpg
http://i.imgur.com/6AQki64.jpg
pist günleri yaklaşıyor parçalar hızla tamamamlanıyor birkaç eksiğimiz kaldı nerdeyse hazırız :)
Yok yok gittikçe daha da güzelleşiyor bu DelSol
maşallah,elinize ve emeklerinize sağlık. japonlar görse kıskanır o derece olmuş :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Tekrardan kocaman maşallah :)
Mükemmel bir araç olmuş kocaman maaşallah emeğinize sağlık
Abi 'Nokta olmuş be.' dediğimiz an bir virgül atıp tekrar şaşırtıyorsun. Maşallah gittikçe daha da güzel bir şey çıkıyor ortaya. Allah kaza bela vermesin.
Ne zaman konuna girsem kendimi ya tuning markette yada internetten parça alırken buluyorum, kocaman maşallah . :)
Çok emek var kazasız belasız maşallah.