İlker son hamleyi yapmayaydın iyiydi be :) :)
Kırmızı dikişli spec iyidir, el freni vites körüğü de umarım yakın zamanda bu kervana katılır :)
Printable View
İlker son hamleyi yapmayaydın iyiydi be :) :)
Kırmızı dikişli spec iyidir, el freni vites körüğü de umarım yakın zamanda bu kervana katılır :)
ılker herzamn soylerım delsol un harıka :)
maşallah dün körfezde gördüm kaput kaldırma harici çok güzel gerçekten :)
ilkerim valla kardeşim efsane oldu hani yurt dışında da bölesi yoktur maşallah maşallah
sağolasın tayfun zaman buldukça uğraşıyorum ama çok kısıtlı zamanım malesef bu kadar oluyor :)
nardi gerçekten benimde hayalimdi gerçektende çok iyi bir tercih yapmışım her direksiyona geçtiğimde birkez daha aşık ediyor kendine parasının sonuna kadar hakkını veriyor :) yada psikolojikte olabilir bilemedim şimdi:D
iç aydınlatma derken kadranmı tavan lambasındanmı bahsettiniz?
çok sağolun...
yapmak zorundaydım :D ama daha bu zurnanın son deliği değil kafamda bir iki şey var daha evet ya vites körüğümün derisi yeni ama dikişleri kırmızı değil elfreni ve vites körüğüne bir el atmam lazım dediğin gibi sağol tekrar...
sağolasın muratım :)
kaput kaldırma yapmam gerekli duruşu herkesin hoşuna gitmiyor hatta her çıktığımda önüme atlayanlar oluyor kaput açık kaput diyorlar ama bence güzel duruyor ve işlevsel olarakta benim aracım için gerekli çok sağolun...
sağolasın sercanım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte yeni birkaç işlem var parçaların bir kısmı geldi hepsi gelsin güncelleme yapacağım...
Abi konuyu güncelleyince yeni fotoğraflar yeni şeyler vardır diye heyecanla girdim hüsran.
Maşallah tekrardan Allah kaza bela vermesin.
tam istediğim gibi yapmışsın artık bana bırakabilirsin adamım :)
Maşallah emeğinize sağlık
Maşallah kazasız belasız :)
abi daha olmadı biraz daha zamanı var :)
http://i.imgur.com/468dlyq.jpg
http://i.imgur.com/6AQki64.jpg
pist günleri yaklaşıyor parçalar hızla tamamamlanıyor birkaç eksiğimiz kaldı nerdeyse hazırız :)
Yok yok gittikçe daha da güzelleşiyor bu DelSol
maşallah,elinize ve emeklerinize sağlık. japonlar görse kıskanır o derece olmuş :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Tekrardan kocaman maşallah :)
Mükemmel bir araç olmuş kocaman maaşallah emeğinize sağlık
Abi 'Nokta olmuş be.' dediğimiz an bir virgül atıp tekrar şaşırtıyorsun. Maşallah gittikçe daha da güzel bir şey çıkıyor ortaya. Allah kaza bela vermesin.
Ne zaman konuna girsem kendimi ya tuning markette yada internetten parça alırken buluyorum, kocaman maşallah . :)