logonun siyah halini daha çok seviyorum Murdered Out tarzı.aslında irmy panjurlar biraz uçuk fiyatlı olmasa alır takarım ama bi panjur için 300-350lira çok fazla.jant olarakta resimdeki jantları düşünüyorum. 7.5x15 4x100 ET20 Silver Polish, ebatlarında umarım arka çamurlukta sürtme problemi yaşatmaz.16 takmayı isterdim ama aracımın 16ları kaldıracağını pek sanmam çünkü aracım stok 1.3 cdtı.
aracım üzerindeki tahmini duruşuda bu fotodakine az buçuk yakın olucagı kanısındayım.
teşekkürederim. aslında o ek spoiler ama tampon altında daha hoş durdu ve egim olarakta tam oturdu bende oraya taktım.arka tampon difüzörü gibi oldu
Vortex Generators Shark 0482 Siyah Spoiler 842183.
Hepsiburada.com
teşekkürederim, kırmızı stoplar benim araçta biraz sırıtır gibime geliyo bu hali daha sade.plakalık olayını bende sevmiyorum ama aracımı ne zaman servise versem takıyolar,inatla ben söküyorum, onlar takıyo, bu servisler plakalık konusunda çok inatçılar. plakalık işinide bu gün yine hallettim.ama foto çekmeyi unutmuşum.
lastiklerim vede jantlarım 1.5 yıllık ama hala ilk günkü gibiler. maddi olarak biraz rahatladığımda değişmeyi düşünüyorum, yeni jantlarla yanında 3.5 yayda hiç fena olmaz.