ewt uzun zamandır cemıl kardesımle aradıgımız eg lerden bır tanesını sonunda bulduk.bır eg askına izmirin tüm semtlerini köylerine alışveriş merkezlerinin otoparklarına icra depolarına gidip hep baktık arastırdık...özellikle sedan olması bizi çok ama çok uğraştırdı...zaten sunrouf olayı nerdeyse mucize olucaktı... sonunda izmir yetmedi burdan aydın manısa arastırıldı.serwıslerden soruldu.gene bulunamadı istanbulu arastırmaya basladık istanbula bir pazar günü cemil kardesımle uçtuk beykentte savcıdan tam kıstırdık demiştikki onu da beğenmedik .dedikki gelmişiz istanbula sahibinden olan tüm eg sedan si ları ve vti ları bi görelim dedik . avcılar beykent florya ortaköy bağcılar beylikdüzü arnavutköy bahçelievler merter hepsine gidildi we bakıldı bakılan araç sayısı 17 ama hiç biri içimize sinmedi atladık geldik uçağa ...aramalara dewam ederken tech turkeyde konu açıldı 205 bınde lacıwert sedan dıye. artık ben delırmek üzereydım we sonroufdan da wazgecmıstım.aracın düzgün gibi olduğunu antalyadaki arkadaşlarımızdan arastırp öğrendik.sabah ilanın hemen ardından araca kaporayı gönderdik perşembe akşamına ucak biletini aldık.. artık bır eg sedan alıcaktık.
gün bitimine yakın ofise dönerken sol aynamda bir sedan gördüm ve sonroufluydu.dedim ki olamaz kesin otomotik.yeşilderenin ortasında aracı sağa çektim birde ne görsem yaslı bır amca içinde,trafıkte tek sorduğum şey otomotik mi amca demek oldu hayır dediği an zaten ben dedim galiba hayal görüyorum.adama kartımı werdim satarsan ara diye ...gene dedımkı bu aramaz benı alsancakta amcayı otoparka kadar takıp ettım ınınce konustum bu arabayı kesınlıkle almayı ıstıyorum dıye amcam ilk sahibi oldugunu az once terakkıden geldıgını cant kapaklarını caldıkları için yenisi getirttıgını syledı zaten üstünde duran honda markalı orjinal teypı olayın bıttıgı an oldunumarasını wermedı we olumsuzda olsa kesın arıcam dıye soz weerdı.ilk sahibi olan murat amcam erteesı gun aksama kadar aramadı. sonra döndü ve cok ıstedıgım ıcın satacagını belırttı.aracı yedek anahtarları kitapçıklarıyle bize teslim etti .terakki bakımlı olan aracın km si orjinal 152387 dir.gecen ay vizesi yapılmış yapılmadan öncede zawoli sıralı sistem üstüne oturtulmuş tüple ne kadar işimiz olmasada saolsun murat amcam bize aracı tam olarak hazırlamış ve benım onu bulmamı beklemış.
![]()