fotolara baktım şimdi Emre çok güzel rengi duruşu.tamponlara bi ayar yaptır.arkayı biraz bas.tamamdır.bi de pm attım :)
Printable View
fotolara baktım şimdi Emre çok güzel rengi duruşu.tamponlara bi ayar yaptır.arkayı biraz bas.tamamdır.bi de pm attım :)
arkasınıda bassanız çok güzel olurmuş...
resmlerı kım duzelttı bılmıyorum ama tesekkur ederım :) evet arkasını bıraz ındırtmem lazım tamponlarada ayar cektrcem barıs abı tesekkur ederım:)
Güzel olmuş aracınız gerçekten nekadar harcadınız toplamda parçalar işçilik vs. dahil bende düşünüyorumda? birde aracın speclerini yazabilirmisiniz 90+ ne aldınız sadece enjeksiyona geçerek ve toplamda kaç hp ?
ortalama 2 lirayı buldu cok az daha fazlası olabılr tam hesap etmedım butun kayıslar degıstı vs. aracım ortalama 110-115 cıvarı oldu kesınlıkle hıssedebılır bı guc oldu ef de devır kesmek cok zevklıymıs :) tesekkurler
otto tarzıkoymayı dusundumde polıslerle ugrasmak ıstemıyorum ya skıntı abı bu aralar zaten cok cevırme var uskudarda fıltreden ses gelıyo dıye baglatcaktım az kalsın arabayı ses fıltreden gelıyo polıs soktur o egzosu dıyo orjınal egzos bıde arabadakı:)
hayır olsun la güzel oldu :D :D sıkmaya başlada video at :D
tesekkurler abi:) azmı agrttım basını :) hafta sonu vıdeo koyarım abı:)
yakıt değerleri ne oldu aracın 30 kuruşu geçiyordur
tüp neden takmıyorsunuz tekrar
maaşallah biraz temizlik ihtiyacı var onun haricinde bir eksiği yok kazasız belasız.