sen bızım hayallerımız gerceklestıren bılge adamsın severek ızlıyoruz
Printable View
sen bızım hayallerımız gerceklestıren bılge adamsın severek ızlıyoruz
Herkesin hayalleri var. Kucugu buyugu olmaz ;)
Bilgelik buyuk kavram,kendimi biliyorum diyelim.
Yakinda hayallerime kavusurum umarim...
Dün ayın altısı diye konuya horlayacaktım da vazgeçtim. :D
Belki başka forumda alacağınızı açıklamışsınızdır diye biraz bakındım ama orada da bulamadım. :(
F12, 458 ve LP-700'den daha büyük bir şey diyorsunuz; bence Pagani Huayra gelecek. :)
Acıklıyorum,Ferrarı 458 Chalange alıyorum.Carsamba gunu kesın cevaplar gelıcek.Ancak ılk gelen bılgıler pek olumlu degıl :(
Oyuzden alternatıf seyler bakıyorum...
Yanılmıyorsam hem pist günlerinde kullanmakla beraber günlük olarak kullanmak amaçlı alıyorsunuz aracınızı ama 458 Challenge sadece pistte kullanılmaya yönelik bir araba değil mi ?
Bence yine bir individual 458 yapın. Şöyle rosso mugello renginde, içininin direksiyon bölümü carbon/siyah, koltuklar açık krem... :)
Yol kullanımdasorun yok,sorun servıs ve benden sonrakı satısı.
Bakalım,neler dıyecekler. 458C ınanılmaz bır canavar ;)
İnşallah alırsınız o zaman. :)
Takipteyim. :)
Bu arada TT-S'teki koltuklar hiç beklediğim tarzda Recaro değilmiş. :D
Yinede 458 Challenge gelmezse. Ne kadar "cok agir ve yol tutus zayif" desenizde RS 6'yı bi' düşünün derim. Evotech yazılımda atarsınız tertemiz 750 HP gezersiniz. :)
nereye kadar güçlenir nereye kadar hızlanır bilmem ama amaç sadece pist gibi görünüyor :) 100-200 falan gibi ölçümlerden ziyade 49 saniyenin de altını kovalayacak gibi görünüyorsun murat abi seçiminle.
sadece pist için değil, aynı zamanda normal olarak da kullanılabiliyor bu araba, doğru mudur abi ?
o zaman bu arabayı stock olarak kullanacaksın ? :)
E tabıkı....