Maşallah alperbaskan
Allahım kaza bela vermesin
çok güzell si mız
Sewiyoruz lk yı
Printable View
Maşallah alperbaskan
Allahım kaza bela vermesin
çok güzell si mız
Sewiyoruz lk yı
çok güzel olmuş Maşallah..
Sunroof + Manuel + Orjinallik , EG'De Çok İyi Bir Üçlem Allah Kaza Bela Vermesin MAŞALLAHH Hep Böyle Kalması Dileğiyle :)
valla abim kırklarelinde yaşasan arabamda 2 düzine kadar var kendi plakalarıma takmıştım verirdim istersen kargo yaparım :D
http://imageshack.us/a/img140/4609/dscf3460q.jpg
cok cok ıyı olmus masAllah
tüm arkadaşların beğenmesine cok sevindim.yorumlarınız için teşekkür ediyorum....
maşallah başkann çok güzel olduu Allah kaza bela vermesin
arabanda kendinde dört dörtlük adamsın :)
maşallah çok güzel olmuş :)
Maşallah araca kan gelmiş :) Hangi semtten aldınız acaba aracı ?
O amcayı bulana kadar ne çektin be kardeşim tr yi dolaştın bu eg için burnunun dibinden çıktı bak :) sen bunu hakediyorsun kardeşim maşallah Allah kaza bela vermesin inşallah. Fazla kalmadı diyebilirim bunlardan ellerimizdekilerin degerini bilelim ;)
tam antalyadakını alalım derken aksamında bu denk geldı salıhım nasıl oldu hala hayretler ıcındeyım arac burnumuzun dıbınden bostanlıdan çıktı.ama guzel olan neydı bılıyormusun 4 gun ıcınde hem bunu hemde antalyadakını cemıl kardesıme almaktı....sedan iki si:)
o kadar sewıyorumkı bu kasayı bırcok ınsan da bılır bunu we duzgun olanlarına sahıp olmak gercekten ayrıcalık:)Allah hıcbırımıze kaza bela wermesın
Kazasız Belasız sürüşler...
hayran kaldım hayraaaaannn...maşallah
Eline sağlık Dco works :D Araçta çok güzel duruyor massallah :)
tüm yorumlarınız için tekrar tekar tesekkur ediyorum beyler cok mutlu ettınız benı bu masallahlarla:).............
Tam istediğimmm..
Yaza doğru satıp alıcam inş böyle amcadan bir eg :)
daha amcadan eg ne süprizler yapıcak kimbilir :)
eee umutum biliyorsun hayat süprizlerle doludur...bakarsın rakıyı fazla kaçırır şu k20 yi koyuveririz:):) sonrada sarhostuk hatırlamıyoruz deriz....