Maşallah kazasız belasız...
Printable View
Maşallah kazasız belasız...
maşallah kazasız belasız .
teşekkürler arkadaşlar yay sorununu hallettik inşaallah 4 Kasım Körfez Pistine dip basık olarak gelcez
Araç hakkinda başka bir konuda "eğimli yolda düz durmuyo, bi tarafı 5 cm yüksek diğeri alçak falan yazılmış. Arac burada isteyen gelir istediği yolda test eder eğer dedikleri çıkarsa anahtarı orada bırakp gelcem. Millet bilup bilmeden ne güzel yorum yapıyor.
bı tanede ben bulsam alıcam valla
trafikte yürüyen başka ej2 coupe yok arkadaşım. bundan başka 2 tane var ama aylarca toplanmayı bekliyorlar.
murat abi yeni uygulamalarla dahada güzel olacak inşallah jant ve stop far uygulaması ayrıca birde renk değişimi olursa off :)
inşallah hepsi olacak haftaya eibach yayları takacağız. jant lastik için acele etmiyorum yaza kadar vakti var far olarak angel düşünüyorum arkaya da JDM stop
maşallah ....
önede karartılmış şeffaf jdm far yapsan abi ? daha bi hoş olur gibi stop sanırım beyaz kırmızı olanı diyorsun?
evet arkaya beyaz kırmızı jdm far. öne de bunun önceki hali angel far vardı çok iyi duruyordu
sunroof sağ ayak kırıldı, tamir yada sağ ayak elinde olan var mı?
normalde cıvıclerın bırtarafı daha basıktır zaten:)
lastiklerin yanakları biraz kalın kaçmış. jantların rengi pek olmamış.
Bunların dışında gayet güzel duruyor, maşallah...
lastikler 195-50-15 olmasına rağmen neden kalın görünüyor anlamadim ama jantların yapisindan olsa gerek. komple değiştireceğim jant lastik haklısınız. spoon, vtec yada beyaz lenso düşünüyorum
Turbolu halide ayrı güzeldi :)
turbolu olan sanırım siyahdı karaoğlan kasası düzgün olan. bu arabanın sanırım onden kazası vardı.
arac 1.5 turboluydu 17o ps felandı ozmanda ıyıydı:)
Civic@ef de ce28 jant var bunlarda cok guzel gorunuyor... Renk de guzel ondakı
Spoon, Vtec yada Lenso düşünüyorum
Maşallah araba güzel, kazasız belasız sürüşler
Teşekkürler dostum imkanlar doğrultusunda ya daha güzel yapacağız yada satacağız
Konuyu baştan sona okudum bişey anlamadım arabayı satıcakmısın yapıcakmısın ? Eğer yapıcaksan 16 spoon yada vtec jantı takmalısın.
Arabada yapılacak çok şey var sadece jant ile sınırlı değil ama satayım yada bineyim mutlaka jant lastik değişecek satacak olursam arabayı bu hali ile değilde mutlaka ya spoon yada vtec jantı üzerinde vereceğim
Jant lastik mutlaka değişecek satarsam da yeni sahibine yeni jantları ile gitsin. Araçta aslında yapılacak çok şey var ben arabayı yapacağım derken jantlardan bahsetmedim komple yenileme
Bugün jant uyguladık, yeni hali:
http://i46.tinypic.com/29arygi.jpg
http://i50.tinypic.com/292b7o6.jpg
http://i45.tinypic.com/2m6l7kh.jpg
diğer araçla yapışık ikizler gibisiniz bi yerede tek araba gidin :) maşallah jant iyisi
edit: disklere brembo kapak vs olabilir boş duruyor
jantlar olmus son iki resimde renk tonları farklı duruyor
ortamdaki ışığa göre aracın rengi farklılık gösterebiliyor evet, brembo kaliper yapamayız çünkü jantlar 15. ve bunlara olmuyor. biz kardeşiz ayrılmayız :)
muratcım bu arabayı basmazsan gostermez:) bılgın olsun bırde 16 dımı jantlar:) renk bence fume olmalı beyaz uymamıs:)
16 değil 15 ne yazık ki. tercihimizi beyaz olarak yaptık, arabayı basmak sorun değilde buradaki yolllar buna uygun değil çok aşırı set var arabaya yazık.
maşallah çok sevdiğim araçlardan bi tanesi,,, kazasız belasız.....
Beyaz olmamış bence çok sırıtmış. Gun metal veya bronz daha iyi olurdu. Maşallah.
Hayırlı olsun yeni jantlariniz. 15" olması olmamış en azından 16" yapilabilirdi. Biraz basarsanız ve dikkatli kullanırsanız çok daha hoş olacaktır.
Ek olarak araçta hic boya var mı?
Bence de beyaz olmamış. Füme ya da siyah daha güzel olurdu.
maşallah maşallah herzaman az olan herşeyi beğenmişimdir kıymetini bilmek lazım çok özel bi araca sahipsiniz.
Diğer coupemizde bronz var istediğimiz zaman onunla değiştiriyoruz