MAŞALLAH gökhan kazasız belasız..
Printable View
MAŞALLAH gökhan kazasız belasız..
Maşaallah çok emek vermişsin karşılığınıda almışsın abi:) Kazasız belasız binersin inşallah.
ağzım açık okudum maşallah çok emek var parada harcanmıs kesene zevkine bereket gökhan .
sadece jantları begenmedim ilerde degiştirirsin diye düşünüyorum maşallah :)
hanı olur ya ınsan en yakın arkadasının ne ara sısmanlaıgını ne ara zayıfladıgını yanında sureklı olduugu ıcın bılmez. konuyu sımdı tekrar okuyunca oha gokhan abı amma ugrasmıs bu arabayla dedım. ama nokta atısı oldu. emeklerıne saglık abıcım.
Maşallah Gökhan'cım, canlı gördüm arabayı zaten, emek çok fazla ama sonuç da bir o kadar mükemmel. Kazasız belasız kardeşim. :)
maşallah gerçekten süper bir çalışma ve müthiş bir emek var.. okurken yüzümde bir gülümseme oluştu, kendi aracımmış gibi sevindim.. :)
rabbim kazasız belası kullanmayı nasip etsin..
çok özel değilse ortalama ne kadar harcama yaptınız.. pm de atabilirsiniz.. cevap sizde de kalabiliri tabiki.. ;)
maşallah herşey mükemmel olmuş.allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip etsin
Maşallah çok iyi olmuş ,kazasız belasız
maşallah ne uğraşmışsın yaw allah utandırmasın
maşallah gökhanım kazasız belasız iyi günlerde binersin
belgesel tadında izledim :D
SÜper tatlı bir delsol olmuş gülegüle kullan Gökhan
Evladiyelik proje olmuş. Gökhan abi Honda konusundaki bilgi ve tecrübeni konuştumuşsun. Maaşallah kazasız belasız, büyük bir nazar boncuğu şart.
Maşallah, işi gücü bıraktım baştan sona yaptıklarınızı okudum. Çok fazla emek harcamışsınız. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Maşallah... Çok emek vermişsiniz, çok ta güzel olmuş. Allah sorunsuz, sıkıntısız, kazasız, belasız kullanmayı nasip eder inşallah.
emeğinize sağlık çok iyi olmuş gerçekten maşallah :)
Emeğinize sağlık,çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın:icon_tup:
Maşallah.
Helal olsun, çok güzel olmuş inşallah çok uzun süre sorunsuz kazasız belassız binersiniz.
Forumda herşeyi böyle iki dakikada okuyup çok kolaymış gibi geliyor ama sanayide ufak bir işimiz oluyor hemen sinir stres oluyoruz, elinize sağlık.
işi gücü bıraktım valla :) bana bi mesai borçlusun :) iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah
hersyıyle cok guzel olmus valla. sııfrdan arac yapmıssınız. gule gule kullanın. :)
Satır satır keyif alarak okudum, inceledim. Yalnız dikkatimi çeken birşey gözümden kaçırmadıysam motor üst
kapağına dokunmamışsınız sanırım bu kadar temizlik ve yenilenmeden sonra onu da boyatırsınız diye düşünmüştüm. Artık sc montajı esnasında ona da bir el atarsınız herhalde :)
Emeğinze sağlık, kesenize bereket. Maşallah.
Harika olmuş diycek hiç bişey bulamıyorum bu işlerde en önemli olan iyi bir usta bol bol vakit Maşallah gerçekden.
ben ordayken boyaya hazırlanıyodu gordugumde cok sasırdım o arabanın bu hale gelecegıne ınanmıyodum acıkcası basarılarının devamını dılerım abıcımm
Bayıldım ya sabahtan beri okuyorum. :D maşallah maşallah.
maşallah allah nazardan korusun :) cok emek vermissnz iyi günlerde kullanın
ciddi emek harcanmış maşallahh
Tebrik ederim :icon_tup: Merak ve keyifle okudum. Kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim. Elinize sağlık, Allah bereket versin, supercharger ı da görelim, okuyalım. ;)
Abicim bune :D Eline emeğine sağlık .
yapması bir hayli zor ama okuması bir o kadar güzel proje
Allah kolaylık versin bundan sonraki aşamalar içinde
benimde tek gözüme dokunan külbütör kapağı oldu
Cebinize.Elinize.Emeğinize Sağlık Gerçekten Büyük Emek ve Para Harcanmış Araca Sonuç : Çok Mükemmel Allah Kaza Bela Vermesin Evladiyelik Olmuş ( Sadece Jantları Beğenmedim Hiç Yakıştaramadım Araca Umarım En Kısa Sürede Değişir ) Tekrar Tekrar MAŞALLAH !
Maşallah tek tek inceledim okudum gerçekten emek harcamışsınız çok güzel bi sonuç ortaya çıkmış
Jantları beğenmedim sadece :)
Maşallah Kazasız belasız cezasız günler..
Maşallah bir saattir sıkılmadan satırı satırına okudum helal olsun abi Allah kaza bela vermesin süper yaa :Bravoo: Project Cars taşımak lazım :Bravoo:
Hey maşallah :) Baktım konu güzel daha başlamadan aldım çayımı mutfaktan geldim. Konu bitene kadar 2 fincan çay bitti :) Maşallah böle azim dolu projeleri görmek beni çok sevindiriyor :) Elinize, emeğinize, kesenize bereket diyelim. Kazasız belasız bir ömür binmeniz dileği ile :)
maşallah çok guzel olmuşçok emek verilmiş kazasız belasız binmek nasip etsın.
merak ettigim sey aracın yeryerını izolasyon malzemesi ile kaplamanın artısı ve eksisi nedir?
bende tüm aldıgım arabalara bu işlemleri yapıyorum kendım kaplamayı düşündüm ama orjinallik bozulacak diye yapmadım.
masallah adaş araca şahsen kardesım benı bındırdı ..aracın ıcı dısı özenle yapılmış dogrusu gdişi benı okdr tatmın ettıkı ...gerıldım resmen gıderken hıcbıryerınden ne ses gelıyr ne tırkıtı adam sıfır del sol yaratmış :) kazasız belasız bın adaşım:)
ellerine saglık paylasımda cok guzel arabanda cok guzel kocaman bır MAŞALLAAHH :)
Hayırlı olsun. O konuyu görmüştüm ama o aracın bu hâle gelmeden önce böyle bir durumda olduğunu tahmin etmemiştim.
Emeklerinize sağlık.
Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder İnşallah.:)
Arkadaş geldi lan kıpkırmızı olmuşsun diye yemin ederim nefesimi tutmuşum hızlı hızlı gectim sonra akşam evde keyfine vara vara okuyacağım maşallah emeğe hayran kaldım .
Maşallah Allah ağız tazdıyla binmek nasip etsin ellerinize emeğinize sağlık
Çok çok uzun olmuş :) fakat del sol bi evrim geçirmiş resmen... Kocaman maşallah.
çok güzel olmuş emeğinize sağlık