Bahtsız bir olay olmuş. Neyse en azından motor sıfırlanmış oldu gönlünüzce kafanız rahat binersiniz. güle güle kazasız belasız kullanın inşaallah..
Printable View
Bahtsız bir olay olmuş. Neyse en azından motor sıfırlanmış oldu gönlünüzce kafanız rahat binersiniz. güle güle kazasız belasız kullanın inşaallah..
Bastan beri en buyuk hatamiz ztn o yaa hep acele etmek eminim bu kadar maaliyete cok daha guclu bir proje yapilirdi ama malesef iste
Büyük geçmiş olsun.
Allah sabır versin. Bu arabanın başına ne çok badire geldi arkadaşım. Kaçıncı üzerine motor blok atışları kapak atışları inş siz sorunsuz bir şekilde hayırlısı ile toplarsınız. :(
Egemen abiden çıktıktan sonra bir kara bulut dolanıyor bu aracın üzerinde. :(
acil olarak foto boyutlarını 800x600 pixele düşürünüz
geçmiş olsun Allah kolaylık versin...
Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun bundada varmış demekki bi hayır benim başıma gelse sinir krizi geçirirdim heralde :)
Bilgisayar pertt... resimler kaça kaç...
yav biri yardım etsin boyutları nasıl küçültücem ??
şu resim boyut problemi iyice sıkmaya başladı
neden bir türlü yoluna girmiyor anlaşılır değil
özgünle konuşup şunun ceza puanını iyice yükseltelim yoksa düzelmeyecek
hergün post silip ceza vermekten bıktık usandık, sizler bıkmadınız
uğraşıyorum biraz zaman verirseniz !!!!
cok geçmiş olsun walla okurken roman gibi akıp gitti :) bitmiş halini merakla bekliyorum Allah yardımcınız olsun
ciddi bahtsızlık iyi sabır var elinize cebinize sağlık emeğinizin karşılığını alırsınız inş.
resimler düzeltildi. geçmiş olsun dilekleri için tekrar teşekkürler . bayramdan sonra inşaallah güzel haberler gelir
Usta bilmediğimden soryorum
1-Bursadan bulduğunuz blok faturasızmış ruhsata nasıl işleticeksiniz?
2- neden yağ jetlerini tıkarlar rektefiye yaparken amaç nedir?
İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız gönül rahatlığıyla binersiniz bi kan akıtın bari arabaya
jağ jetlerini körlemek nedir yaa geçmiş olsun..
blok faturalı faturasız değilki. yanlış anlamıssın. büyük ihtimalle yağı suyu birbirine karıştırıyordu onun için tıkamışlardır diye tahmin ettik daha öncedende baya kaynak yapılmış mide bulandırdı yeni blok aldık
Allah hepinizden razi olsun ismail sanada tesekkur ederim derdimi dile getirdigin icin
Dunyanin parasini ver araba al so ra bineme bi okadar daha paran gitsin ya. Berberim haramda yomki isimizde
Büyük geçmiş olsun. Ömründe yağ jeti görmemiş herhalde rektefeyeci... Kimbilir dartonları nasıl oturttu, bloğa neler yaptı...
Her zaman derim, oynanmamış alıp kendin görerek, güvendiğin adamlarla, aceleye getirmeden toplayacaksın. Varsın birkaç hafta 106'lar geçsin...