vay amk ahahahhahaha
Printable View
Maşallah Yekta benim hatırladığım son halinden sonra oldukça işlem yapılmış. Eline sağlık.
en başta rpF1 larından dolayı seviyorum bu aracı sonrasında rengi, daha sonrasında senin muhteşem dokunuşlarınla geldiği son hali ;)
kardeşim ellerine sağlık, zmnında rollingte az geçilmedim bu araca :) şimdi ztn yanına yaklaşamazmışım dyno çıktılarına bakarsam :D
güle güle kullan!
Çok güzel bir Mini. Ama içindeki hiçte minik değil. :D Köprü yolunda karşılaşalım gene bir ara. Ama yanlız olalım. :D
miniyi sevdiren mini:),allah kaza bela vermesın masallah dıyelım:) benm anlamadıgım o koltuklara nasıl sıgıyorsun :)
Namlı Cooper S :)
Yektacım kazasız belasız bin çok güzel minin :D
Bir bt bir de onurcanın sus11 bana r53'ü sevdiren arabalar sonunda alacağım bir tane :)
Maşallah Yektacım Allah kaza bela vermesin benim de en sevdiğim mini :)
Maşallah Yektacımm:D Allah nazarlardan korusunn ...:icon_tup:
Ciddi saygi duydugum 3 Mcs'den birisi, masallah :)
maşallah yekta son halini gormemiştim ben eksiksiz olmuş
Maasallah allah kaza bela vermesin cok guzel araban kiymeti bilinicek bi duruma getirdin. 5 yil ayni arabayla gazlamak ,emek gönül vermek kolay degil:)
maşallah kazasız belasızz portre gibi araç olmuş +++
Maşallah brocum güzel araba güzel insanda :) Koltuklar ve artcar ın yaptığı son işlemlerle yine döktürmüşsün :)
Vayyy AY&BT kardeşliği :) ilk photo efsane, arabalarımız ne güzel çıkmış öyle :) Masallah Masallah, birlikte almaya gittiğimiz gün aklıma geldi de zaman ne çabuk geçiyor, pazarlığını birlikte yapmıştık :) en kaliteli, en orjinal, en güzel ve en hızlı cooper s, kardesime en güzelleri, en iyileri layık. ALLAH o güzel gönlüne göre herşeyin en iyisini nasip etsin inşallah kardeşim :)
Maşallah Yekta abi, çok iyi olmuş son eklemeler :) kazasız belasız inşallah..
Nişantaşı'nda Beşiktaş'ta çok denk geliyorum tanışmak kısmet olamadı ama çok güzel diri bir araç :) Maşallah.
Masallah aracınız cok guzel kazasız belasız kullanın.
Birisi eski arabasını özlemiş :)
Yalan değil 2 ay da bende kaldı, ben bile özlüyorum namızsızı :)
http://i63.tinypic.com/amvz88.jpg
neyini özlüyorsun ulan :D
al hadı tekrar
benim hiç olmadı ama ben bile özlüyorum o nasıl olacak :D