maşallah bek bi güzel :)
regden sonra baya güzel göründü gözüme :D
Printable View
maşallah bek bi güzel :)
regden sonra baya güzel göründü gözüme :D
maşallah tam boncuk tamam bunuda söküceksiniz orası aşikar ama reg gibi hor davranmayın :D kazasız belasız istediğiniz gibi tamamlanır inş. yeni projeniz.
hayırlı uğurlu olsun en yakın zamanda roll videolarını izlemek dileğiyle
selçuk hayırlı olsun kanka kozmetik olarak güzel araç mekanik olarakta bomba bişe olacağına eminim Allah yolunuzu açık etsin hayırlısıyla bir king daha doğuyor...
hayırlı olsun.allah kazasız belasız gazlamak nasip etsin
İlerde UP ile REG denemesini görür müyü acaba :D :D
Açıkca söyliyeyim setup soranlar olursa Krank,kol,piston,egzantirik doğal olarak kopyalanmasın diye yazılmayacak ne olduğu.
destrok crank
custom rod
custom piston
custom cam
custom intake man.
Bu şekilde bir liste düşünün custom harici aftermarket malzemelerle ne kadar hızlanıcağımız zaten belli.
Araba gercekten güzel maşALLAH
Her ne kadar söylemesenizde yapılcak işler bellidir kendiniz mi krank stroğunu kol uzunluğunu piston stroğunu dom volumesini belirleyip bunların kalıbını döken firmalara ölçülerini gönderip bişey yapıcaksınız
Geri sayım başladı;)
hey yawrum hey ben sana ne dedim duramassın dedim dimi kanka hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız krdşim...
Hayırlı olsun selçuk :) cok can yakar:icon_tup:
Hay maşallah yeni bebek için döllenme işi halledilmiş ,şimdi doğum bekleniyo :D
200+hp de bir atmo 106 çok deli olur ,ppr kaan işin içindeyse sıkıntı yok:hahaha:
Maşallah Selçuk abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sıkıntısız inşallah..
masallah masallah crm ye gelınce bi üst sokaga cıkta çay ısmarlıyım kanka :)
Hayırlı olsun regin istanbuldan gittiğine üzülmüştüm, umarım onun kadar başarılı bir araç daha yapabilirsiniz.
Kanka senin isi acil hallediyorum:)
Valla banada mercedes gibi geliyo:)
Eyv valla rege de fiber bagaj haric hor davranmadik ya kaput bile takmadik hic
İns bende sabirsizlaniyorum
Eyv melih
Eyv cok sagol
Abi karde deneriz ins:)
:icon_tup:
Cvb ppr
Aynen abim
Kanka sagol allah razi olsun bizim 106 sevgimiz bitme valla
Sagol kardesim
Abi ins olur bakalim allahin izniyle
Eyv kardesim bnm
Maşallah selcugum Suat abi bilir ısını up 106 bu haldeyken yakalayıp gecmek lazım yoksa ılerde geçilmez olur araba bulamazsan denemeye reg yasar abiyle sıkarsın artık nasıl daha hizlisi yok herhalde
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız :)
Hayırlı olsun Selçuk bu daha bi yakışıklı, kazasız belasız kullanmanı dilerim :)
Hayırlısı olsun kazasız belasız günler.
maşallah boncuk gibi.
hayırlı olsun maşallah :)
Hey masallah ins suat abinin elleriyle aracimiz reg dende guzel olur ins...beklemedeyiz...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın reg e rakıp mı yoksa specler degısecekmı ? yıne atmosferıkmı yoksa asırı beslememı dusunuyosunuz
Selçuk Maşallah , benim kıyamayacağım bir güzellik :D Çok beğendim UP yi Allah zeval vermesin.
selcuğum allah kaza bela vermesin demek rakibim bu:):):)
maşallah up gtı'ya reg 106'dan daha hızlı olacak dimi
çok güzel görünüyo! kazasız belasız ;)
Arayı fazla soğutmayın güzel işler çıkıcak emninim:) şimdiden elinize sağlık kazasız belasız..
maşallah kazasız belasız 106'nın tadı bir başkadır :)
kanka allah utandırmasın hayırlı olsun bu arada çok güzel araba almıssın allah kaza bela vermesin sorunsuz sıkıntısız çıkar inş.
İnş kanka
Bakalım hersey yolunda giderse inş...
Kankam sagolasın inş istediğimiz gibi olucak
Eyv
Sagol abi
Teşekkurler
Aynen kardeşim
Reg yine bizim rakiplik söz konusu değil ama N/a olarak daha ilerileri taşımaya çalışıcaz UP yi inş...
Eyv allah razı olsun daha iyileri size nasip olsun
Kanka sana rakip olabilmek bizim için başarıdır :icon_tup: her rakip ygz gibi araç senin gibi arkadaş olsun yeterki
İnş bunu başarırsak ne mutlu bize
Tşk
Parçalar gelsin gerisi en kolayı bizim için:icon_tup:
Kesinlikle
Eyv kanka allah razı olsun hadi widebandım nerde:):)
Hayırlı uğurlu olsun. Çok tatlı duruyor maşallah. Plakası da bir hayli etkileyici. Ön plakayı sök ve bir daha takma eminim muhteşem olacaktır. Kazasın belasız keyıfli sürüşler :)
hayirli olsun
specler yazılacakmı acaba ?