Maşallah Mert abi cok iyiler ikiside.
Pembe olan orjınal rengı ancak Mert abi bi konuda yazmıstı , dösemeleri sonradan restarosyan gördü diye.Bir de 60-130 bu kadar hızlı arac icinde bir tane gösterge yok hersey kontrol altında , test edilmiş.
Printable View
Maşallah Mert abi cok iyiler ikiside.
Pembe olan orjınal rengı ancak Mert abi bi konuda yazmıstı , dösemeleri sonradan restarosyan gördü diye.Bir de 60-130 bu kadar hızlı arac icinde bir tane gösterge yok hersey kontrol altında , test edilmiş.
Yüz güldürdü.. Maşallah her ikisinede.
Allaaahııım sana geliyoruuum :D bu nedir bu ne kusursuzlukturr pembe olana bittim zaten o ayrı bir dünya sarı olanda çok tatlı tabi Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah 2 tane e36 M3 Sahibi olmak sanırım çok çok güzel bir duygu.
AIE zaten önceden kırmızıydı geçmişi hakkında biraz bilgim var hatta diablo ile videosu vardı maşallahı var :)
UGJ'yi 96 model olarak hatırlıyorum.98 Model yazmışsınız ama kapı döşemelerinde Airbag yok 96 değilmiydi ?
Hatalı bilgiler var.
AIE 64 plaka, 1998 model E36 M3 Borusan çıkışlı, boyası özel pembe yani "fashionred" olarak sipariş ettim. O dönemde individual boyalar imalatı 4-8 hafta uzatıyordu.
Kırmızı asla olmadı. Ancak videolarda ve resimlerin çoğunda kırmızı çıkıyor. Benin pembe renk bulutlu kapalı havada en iyi anlaşılıyor.
UGJ 96 model, kapılarda airbag yok.
Kapılar Motorsport Lightweight Aluminyum kapı.
Kapı içleri all leather. Kapı içleri tamamen deri kaplı.
2.sinede kocaman maşallah
Aracın içini mümkün olduğunca standart tutmaya gayret ettim.
Gösterge yok amma,
Pectel PI Dash, yani Pectel ekran var, gerek olur ise kullanıyorum.
PI Dash'in 4 farklı sayfası var.
Her sayfaya 7 farklı parametre ekleyebilir ve bu şekilde 28 parametreyi tek ekranda takip edebilirsin.
Örneğin ekranın 1.sayfasında manifold basıncı, afr 1.bank, afr 2.bank, su sıcaklığı, vites pozisyonu, egt ve yağ basıncı var. Tek düğmeye basınca PI dash ekranın 2.sayfasına geçip 7 farklı parametreyi izliyorum.
Her sayfa kullanıcı tarafından dolduruluyor. Hangi parametreleri istersem onları istediğim sayfaya yerleştiriyorum.
PI Dash ekranda alarm kurup, alarm ikazlarını takip edebiliyorum.
Örnek: EGT (eksoz gaz sıcaklığı) 825 dereceyi geçer ise ve xx saniye bu derece kalır ise, ve motor deviri xxxx devir ve üzeri ise alarm ver.
E36 M3'ün torpidosunda PI DASH sadece dyno ve test zamanında vardı.
Süreyi elde edince söktük.
İstediğim anda tekrar ekranı takıp bakabilirim, ancak tercih ettiğim yöntem ekran değil, kayıt alıp, kayıtları incelemek.
İnsan gözü ekranı beynine kayıt edemezken, kayıt aldığı zaman birçok parametreyi aynı anda inceleyebilirsin.
Dynoda PI DASH kullanırken....
http://i1073.photobucket.com/albums/...mert1/Dash.jpg
Pembe M3ün ilk sahibiyim.
Pembe, fabrikadan bu renge boyanıp çıktı. Fashionred. Individual renk dedikleri.
2006 yılında çiziklerinden dolayı boyattım.
ön tampon, arka tampon, kaput, bagaj 1998 yılında fabrikada takılanlar.
yani değişeni yok.
2012 yılında, Aluminyum Motorsport kapıları taktım. Orjinal kapılar çiziksiz duruyor.
Kısacası değişen en ufak bir kapora parçası yok.
Deriler ise 2006 yılında yenilendi. Açık griyi temiz tutmak çok zor.
2 güzel eser
maşallah. pembeyi görünce bende sonradan boyatılmısdır diye düşünmüştüm fabrikadan böyle sipariş ettiğinizi yazmıssınz şaşırdım :) allah kaza bela vermesin.
iki aracada maşallah, pembe lise zamanımızın efsanesiydi.Dialo ile olan gazlamayı kütüphanenin sınırlı internet bağlantısı ile indirip defalarca izlemiştim
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
bi tane de estoril olsaymış koleksiyon tamammış:)maşallah ikisine de.
Maşallah İkiside Muhteşem Gerçekten Kazasız Belasız Tekerlerine Taş Değmesin.
konuyu açarken kaplama bir pembe m3 bekliyordum; ön yargılı olarak çok kötü olmuştur diyordum. maşallah çok güzelmiş. hiç bu kadar yakıştıracağımı sanmıyordum.
maşallah ikiside ok gibi...
Maşallah Her ikisi de kusursuz güzellikte.Mükemmel araçlar,Nazar değmesin
abi bu pembe zamanında dergilere çıkan m3 kare 900hp olan değil dimi ? bahsettiğim 2002-2003 falan dı :)
Mutlu, huzurlu kazasız belasız sorunsuz kullanmanız dileğiyle.. Süperler.. Maşallah
Sarının özellikleri nedir ? Turbom3'den stok 100whp falan birşeyler yazıyor ama cümleyi anlayamadım tam :)
maşallah mert abi 2 aracta çok iyi eger varsa pembe m3 resimlerini eklerimisin rica etsem arşiv yapıyorumda kazasız belasız abi çok iyi ikiside ...