üzerindeki OZ Futura o dönemin süper spor araçlarının çoğunda kullanılan bir jant... o nedenle değiştirmeyi hiç düşünmedim çok seviyorum ve de hafif...
Printable View
üzerindeki OZ Futura o dönemin süper spor araçlarının çoğunda kullanılan bir jant... o nedenle değiştirmeyi hiç düşünmedim çok seviyorum ve de hafif...
maşallah çok güzel toplamışsınız aracı elinize sağlık :)
kaza içinde geçmiş olsun allah daha beterlerinden saklasın...
Maşallah aracınıza.. Allah başka kaza bela vermesin. Keyifli sürüşler dilerim. :)
Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
ibrahim kutluayın aracını hatırlıyorum siyahdı sahilde çok sık denk gelirdik geceleri tarabya civarlarında.. aracada çok emek vermişsin güzel olmuş.. dediğinede katılıyorum inceden bir düzeltiyim demekle olmuyor çok yaşamışlığım var bir el atıyorsun sonu gelmiyor bir bakmışsın komple revisyona giriyorsun işin ucuzuna kaçıyım dersen bu seferde iki misli geri dönüşü oluyor.
maşallah Allah nazardan saklasın masserati başka bir dünya:icon_tup:
maşallah hocam şehir ankara :D görünüyor görürsem sizi felan korna çalarım
jant değişmesi lazım kesinlikle yav keskin replikası galiba üzerinde ki aracı hiç göstermiyor +++++ aracı eski model orta segment bir araç gibi gösteriyor bunu çok sağlam bir jantla süslemelisiniz ki aracın MASERATI oldugu meydana çıksın
diyecek söz yok acıkcası yaptıklarınız takdire şayan elinize emeğinize sağlık inşallah güle güle binersin aracına
nokta olmus maşallah özellıkle içine bayıldım
Maşallah kolay gelsin takipteyim...
affedin arkadaşlar çok büyük hata yaptım yorum attım ;)
edit: maşallah demeyi unutmuşum maşallah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanız dileğiyle
Hay masallah sabir konusunda hakaten helal diyorum, fakat bi ask sonunda elinize gecmis ve keyfinize gore yapmisiniz alet canavar olmus ve suan sizin icin hem maddi hemde manevi bi degere sahip olmus oldu:) sanirim size suan dunyayi verseler bu arabanin yerini tutmaz:)
Doğru ellerde hayat bulan başka bir güzellik, maşalalh
Kaza içinde geçmiş olsun
Masallah takipteyiz devamini bekliyoruz emeginize saglik
maşallah forumda severek izlediğim araçlardan.
bence jant seçimi bundan iyi olamazdı , Allah kaza bela vermesin.:)