maşallah allah kaza bela göstermesin :)
Printable View
maşallah allah kaza bela göstermesin :)
Hakan masallah.
İstedigin gib oldu heralde
Teşekkürler , özellikle bu kombinasyon için bayağı bir uğraşmıştım ama bejle uğraşmak bazen sıkıcı olabiliryor özelikle kış aylarında.
Eyvallah Melih , ben de seninkini seviyorum ;)
Teşekkürler , özellikle RUR aldım.
Teşekkürler...
Teşekkürler , uğraşmayı seviyorum bu çok önemli , tek bu araçta yaptığım hata olarak K&N filtre kiti almak oldu , onun dışında yaptığım hiçbirşeyden pişman değilim.
Teşekkürler...
Yakıt tüketimi anlık değil o aslında , ortalama gösteriyordu , ama ortalama 9-10 civarı gazlayarak ve normal sürüş ortalaması , devamlı sıkıştırırsanız 13-14 çıkar , ama sakin kullanımda 5.5 - 6 ya düşer , bu özelliğini seviyorum bu aracın.
Teşekkürler Murat abi , öyle bir niyetim ve amacım olmadığımı biliyorsun , gelseydin denerdik ama nasip değilmiş başka sefere diyorum , 23:00 kadar bekledim gelen olur mu diye ama gelmedi kimse.
Teşekkürler...
Teşekkürler...
masallah,10 gr nasıl aldınız orjinal filtre ile,kapağa delikmi açıldı
Hakan abim maaşallah arabana çok uğraşıyorsun inşallah istediğin gibi yürüteceksinde zaten kozmetik olarak 10 numara. Kazasız belasız kullan.
Maşallah başarılı araç güzel gidiyor.
güzel yürüyor lakin donington jantlar daha güzel duruyordu :) vites topuzu değişirse hiç bir eksiği kalmaz :)
Maşaallah
direkt acık koyunca kac gr verıyor
iyi fark olmus,gizliyse tamam :D
Eyvallah Baran , kendi çapımızda yapmaya çalışıyor , bir de bixenon ve led stok olaydı iyiydi ;) ama ona sıra gelemedi malesef , çok da takmıyorum ama arabaya farklı bir hava katıyor bu ikisi.
Açık filtrem olmadığı için bunu ölçemedim ama , K&N filtre kiti iyi hava sokmuyor bu kesin.
maşallah abi güzel aracın var kazasız belasız
Maşallah abi.Ben opel beklerdim senden ama hayırlısı :)
makina güzel :D
en çok emek harcanan golf 6 lar dan biridir herhalde, kasası, duruşu, jantları tam yerinde, gidişi çok iyi, tsi dünyasına çok şey kattığını düşünüyorum ellerine sağlık.
Öncelikle maşallah aracın performansı ve duruşu cok tatminkar dışarıdan bakıldığında. Bir sorum olacak DSG sanzimanlar limit olarak hangi güç ve torku kaldırabiliyorlar bir araştırmanız, fikriniz var mı?
300nm diye biliyorum , ben de maximum 284nm gordum.
Zaten ben manuellerdeki gibi 300 lerin ustune ciksam cok sey degisir.